В разгара на зимата: Заледени улици, дупки, липсваща настилка

Обзор на сигнали от платформата Helpbook
30 яну 2021 18:25, Анисия Иванова
31

Снимка: Helpbook

В разгара на зимния сезон получихме в платформата на Helpbook.info множество сигнали от граждани относно пътната обстановка в страната. Изпратиха ни снимки от район „Витоша“, на които се виждат непочистени и заледени улици. Паркирани автомобили изцяло препречват достъпа на пешеходците по тротоарите, а придвижването трябва да се извърши по пътните платна на собствен риск за здравето на преминаващите.

В район „Красно село“, точно до Агенция "Пътна ифраструктура", в локалното платно преди светофара за ляво, липсват част от паветата и се е образувала огромна дупка, която е опасна както за преминаващите автомобили, така и за пресичащите пешеходци, се твърди в друг сигнал.

В село Петърч, община Костинброд, положението е още по-отчайващо. Според нашия потребител улица се нуждае спешна проверка, тъй като същата се води 3 пъти асфалтирана, но освен кал и ями пълни с вода, когато вали, не се забелязва никаква настилка. Съмнението е, че най-вероятно никога не е полаган асфалт.

Завършваме днешния обзор със сигнал за нетърпимо силна музика и смущаване на живущите в определените часове за почивка. Авторът на сигнала многократно е подавал оплаквания към домоуправителя на блока, но за сега реакция не е последвала. "Такива издевателства са систематични всяка седмица, в делнични дни най-вече. Моля да предприемете необходимите действия по компетентност за спазване на обществения ред и да положите усилия за прекратяване на този брутален тормоз“, е молбата на потърпевшите.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате, нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
4
 
17
 
! Отговори
циркаджия преди 3 години
Как пък не ви досрамя да кажете тези хулни думи,че улиците ви са без настилка и дупки? Така най-безцеремонно опровергавате думите на нашият бащица ,който се трепе от сутрин до вечер с джипката да обикаля селата и да ви обяснява колко много е направил за вас! Чисти сте си безсрамници!
2
5
 
19
 
! Отговори
истина е преди 3 години
Само жълтите павета са излъскани ,а като свиеш в някой сукак ,все едно ,че се намираш в бразилски фавали !
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия времена, да си в борда на някоя от тези фирми на които ББ така щедро раздава поръчки за десетки милиони без търгове или прозрачност.Няма значение, държавна/общинска/частна оставаш под пари, месечната заплата 10-20к дори не я броиш за доход!

Спонсорирани публикации