Френският маникюр през февруари - със сърца

Вижте няколко идеи по тенденцията за Свети Валентин
5 фев 2021 23:20, Иванка Гъркова
2
Френският маникюр през февруари - със сърца
IStockphoto

Февруари вече е тук, а с настъпването на месеца на виното и любовта търсенията за маникюр по случай 14 февруари рязко се увеличават. Много салони вече споделиха своите идеи във Facebook и Instagram, от които да се вдъхновим. Както всяка година, и тази червеното ще е основен цвят в много дизайни, в които няма да липсват и сърца. И като стана дума за тях, ще ви разкрием, че тях откриваме и в най-новата тенденция при френския маникюр.

Докато през 2020 виждахме френски маникюр, върху който имаше нарисувано сърце (най-често в бяло или червено) или такова под формата на декоративен елемент (стикер или камъче), тази година е актуално нещо съвсем друго. Вместо права лента на върха на всеки нокът, тя е V-образна, точно като извивката на основния символ за Свети Валентин.

"Сърцат" френски маникюр – как да си го направите у дома?
 
Време е да извадите червените и розови лакове, с които разполагате у дома и да си направите един минималистичен шик върху ноктите, при това по най-актуалните тенденции. Така нареченият сърцат френски маникюр е много лесен за изпълнение. Просто вместо традиционната права линия на върха, вие ще я огънете като сърце.
 
Що се отнася до цветовете, които да използвате, класиката си остава яркочервеното, обясняват маникюристите от базирания в Лос Анджелис салон Color Camp и дават своята идея за нокти в духа на 14 февруари. Те лакират ноктите в светлорозова основа, като на върховете правят сърца в наситеночервено. Разбира се, за хейтърите, които предпочитат да празнуват Трифон зарезан, те предлагат френско сърце в черно, поставено върху нюд лак.
 
Още идеи за френски маникюр със сърца ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации