Гришо от Мелбърн: Аз съм от Хасково и България. Гордея се от този факт!

Първата ни ракета излиза срещу Доминик Тийм в 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия
13 фев 2021 19:20, Красимир Ангелов
41
Гришо от Мелбърн: Аз съм от Хасково и България. Гордея се от този факт!
Снимка: БГНЕС

Първата ракета на България Григор Димитров излиза срещу световния №3 Доминик Тийм в 1/8-финалите на Откритото първенство на Австралия в ранни зори българско време в неделя.

Сблъсъкът между двамата е трети в програмата на централния корт "Род Лейвър Арена" и се очаква да започне около 6 часа българско време. Програмата започва от 2 часа и се открива от Гарбине Мугуруса и Наоми Осака. След тях излизат Серина Уилямс и Арина Сабаленка.

Още по темата
Гришо достигна до 1/8-финалите без загубен сет след успехи над Марин Чилич, Алекс Болт и Пабло Кареньо Буста, който се отказа при 0:6, 0:1 заради травма.  

След последния си мач Димитров зарадва сънародниците ни в Австралия, като даде специално интервю за българската програма на местното радио SBS.

Димитров изрази съжаление, че двубоят от 1/8-финалите срещу Доминик Тийм в неделната сутрин ще бъде без публика заради наложения 5-дневен локдаут в щата Виктория.

"Със сигурност ще е различно без публика. Хубаво е да виждам знамената, когато съм толкова далеч от дома. В такъв миг е много важно да имаш подкрепа и съпричастност. Оценявам го! Жалко е, че в неделя ще играем без публика, но условията са еднакви за всички", посочи Грищо и продължи:

"Аз съм от Хасково и България. Гордея се от този факт и това никой не може да ми го отнеме. Винаги ще опитвам да помогна и да допринеса за града".

Григор Димитров посочи, че е изцяло насочен върху мачовете и подготовката си.

"Не мога да определя дали съм близо или далеч от третото място в световната ранглиста. Един турнир може да направи голямата разлика", посочи родният тенисист.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
1
 
4
 
! Отговори
Мришо преди 3 години
Я съм от Полски Тръмбеш и не съм изтрезнял от Петъка. Гордея се с този факт, но в Понеделник следобяд като изтрезнея на работа ше ми е лошо и няма да са гордея.
31
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никога не се е правил, че не е от България и си говори много добре български, даже по-добре от дежурните мутроминистри по телевизиите. Отказа на мутрите да печелят на негов гръб и от тогава започнаха лъжите за него.
30
17
 
8
 
! Отговори
Az преди 3 години
а като беше в топ 10 се правеше, че не си от България, хххх
29
4
 
22
 
! Отговори
Шопо преди 3 години
Момчета, тенисът е аристократичен спорт и няма как хора от село като вас да го разбират ! Бегайте у чалготеките,там е за вас...
28
19
 
10
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
От Аскююю....И той е един надут балон от медиите.Както беше и Божинов интелекта!
27
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно щеше да пишат и какви са били въпросите към Гришо, а не само отговорите му. От този турнир зависи много какво ще е класирането на всички тенисисти участващи в него. Ако Гришо спечели турнира или е на финала, което не е невъзможно, Гришо може да отиде и на 9-то място в ранглистата. Даже и да загуби от Тийм, ще е по-напред от сегашното 21-во място.
26
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мачкай, Гришо !!!!
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако бие Тийм на практика може да победи всеки на турнира и вземе най-после турнир от ГШ.
24
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
успех момче
23
2
 
5
 
! Отговори
бивш хасковлия преди 3 години
и на ямача и на кенана,все е Хасково.Ама Канев го нема веке.
22
6
 
22
 
! Отговори
До 22Дринго преди 3 години
За тенис незнам дали става, ама банковите му сметки не можеш да ги стигнеш, пък дали ще ходи за кауни в Хасково незнам, ама покрай пандемията може да се наложи да му помогнеш за беритбата. Голяма работа е човешката завист ;) Успех на Григор!!!
21
5
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Първата ни ракета от Хюстън - има някаква мъглява логика в тая работа...
20
20
 
9
 
! Отговори
Дринго преди 3 години
Бегай у Аскуу да береш кауни. За тенис не ставаш.
19
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само заради последното изречение дизлайк.
18
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато Кали Терзийски каза, че не харесва глупсотта на хората, които откровенно предпочитаха Гришо пред каквото и да е изкуство, а даже имаше и една история, как било "бедно българско момче, тръгнало от никъде", с цел да се направи нац. герой, всички плюха Терзийски. А сега? Сега пак плюят....Хубава работа, ама българска работа, баце!
17
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До мачкай ЛолитаИ защо да игре тенис в България.Би ли дал някакъв отговор, който не звучи, че е дошъл от устата на някакво заблудено 14 годишено, дето се прави на патриот4е.
16
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо, че не знае български и отказа да играе в турнира в София. Типичния надувко като Бербатов който не търпи критики и е най-в областа си!
15
13
 
12
 
! Отговори
мачкай Лолита преди 3 години
Не е от Хасково, а е от Асково. А в България не ще да стъпи да поиграе тенис.
14
7
 
10
 
! Отговори
Едно към едно преди 3 години
Ако Гришо е лупкал Лолита тая вечер, сабахлем Доминик ще го лупне!
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Иво ЧепаАми ако не го знаеш, значи си бил доооооста откъснат от живота в България. Може да е всякакъв, ама точно непознат за българите, не е ...

Спонсорирани публикации