Лесни и здравословни рецепти от Теди Кацарова и Владислав Хаджиперев

Певицата и инструктора представиха видеоблога "Биологични"
18 фев 2021 11:33, Ния Христова
4
 
Певицата Теди Кацарова и фитнес инструктора Владислав Хаджиперев представиха новия си съвместен видеоблог "Биологични".
 
"Това са биохрани за логични хора. Лесни за приготвяне неща, много са фини. За спортуващи хора, които нямат време. Идеята е да запалим хората да променят начина си на живот. Да си възвърнеш тонуса, да живееш пълноценно и да си готвиш неща, които са полезни за тялото", обясни Теди Кацарова в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
"За мен биологично означава това, което аз съм си отгледала в градината. Или което си си купил от пазара и знаеш, че е отглеждано от нашите баби и дядовци", отбеляза певицата. 
 
Тя признава, че храната я е излекувала. Намалила е порциите си и знае кое й помага и кое й навреди. Вече половин година Кацарова тренира под инструкциите на Влади.
 
Фитнес инструкторът подчерта, че връзката между спорта и храната е много важна. А доброто им съчетание води до добри резултати. "Най-важното е да имаме смесен тип хранене и да не се лишаваме от нищо любимо", посочи той.
 
"С нашия блог искаме да покажем как с храните около нас може да направим нещо много полезно, но същевременно и вкусно. Не непременно трябва да са специални продуктите", каза още Владислав Хаджиперев.
 
Двамата с Теди Кацарова ще опитат да предлагат на своите последователи поне по 3 рецепти седмично. А интересът към новото им начинание е много голям.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Фи преди 3 години
Тедиту изпадна в творческа дупка и къде,къде аиде готвачка стана само и само пак да е на екран.Готвачите се делят обаче на амотъори и професионалисти.Има разлика.Важно е че сме ха твито.
3
1
 
2
 
! Отговори
Траян преди 3 години
И тази е легенда на българската музика. Сега ще стане легенда по храните. Че то Ути стана 200 кила и милионер покрай готвенето по БНТ и още се плюнчи докато бара с мазните ръце...това момиче поне е по чисто / като хигиена де /.
2
0
 
1
 
! Отговори
оле преди 3 години
Пък Иван Манчев пее и ще издава албум. Ама ако има *** да си дават парите за книга щото е от името на ТЕДИ ...................
1
0
 
11
 
! Отговори
Кака Мара преди 3 години
В милата ни татковина куцо, кьораво и сакато станаха инструктори по хранене. Хора, за да даваш акъл как да се храним трябва да си учил доста години определена специалност. Не може *** и пульо да облъчват хората от екрана или Интернет със съвети, които след време се оказват вредни. Хигиенизирайте малко екраните.

Спонсорирани публикации