Дони, Нети, Мамалев и Нейков се ваксинираха във ВМА

Те призоваха своите фенове да последват примера им
20 фев 2021 13:49,
84
Дони, Нети, Мамалев и Нейков се ваксинираха във ВМА
Снимка: ВМА

Артисти и работещи в столичните театри избраха да бъдат ваксинирани срещу COVID-19 от екипите на Военномедицинска академия (ВМА).

Любимците на няколко поколения българи споделиха в един глас, че не са се замисляли дали да се ваксинират срещу коварното заболяване, защото искат да се върнат към нормалния си начин на живот и контакт с публиката.

Сред българските звезди, които се ваксинираха във ВМА, бяха Георги Мамалев, Любо Нейков, Ненчо Илчев, певицата и актриса Нети и съпругът й Дони, Калин Сърменов и други.

Те призоваха своите фенове да последват примера им, защото по този начин те спасяват не само собствения си живот, но защитават и хората от тяхното обкръжение, съобщиха на страницата на ВМА във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърменов...разбира се. Директор на театър и в герберската хранилка. Дони Нети и Мамалев да не би случайно да играят в неговия театър? Не знам. Само питам
47
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49Тва червените само далавери ви се въртят в главата и как да откраднете нещо.:))))
46
12
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещу добро заплащане и аз ще се ваксинирам наужким.
45
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До до 38/43За нищо. Дано всичко да е наред, че вече взе да досажда това положение.
44
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГробиНеудачниците като теб така ли си обяснявате успеха на другите? С най-разнообразни извинения - от "някой друг ги направи" до "имаха късмет"?
43
4
 
21
 
! Отговори
Гроби преди 3 години
До славянинА с какъв акъл, да са? Това за "Звездички" на килограм! Системата ги е създала, отхранила, направила "звездички", време е, да й върнат жестът! Тежко е да си еничарин:)))
42
4
 
1
 
! Отговори
От март преди 3 години
В началото на март стартира дистанционното записване на желаещите да се ваксинират в цяла България , написа в профила си във Фейсбук здравният министър след срещата си с екипа на Информационно обслужване АД. Записването е в 4 лесни стъпки попълване на лични данни /име и ЕГН/, избор на място за ваксиниране, дата и час, предпочитана ваксина обяснява министър Ангелов., в сайта на коронавирус. бг
41
2
 
3
 
! Отговори
Варна преди 3 години
Супер. мерси за отговорите.
40
1
 
3
 
! Отговори
Варна до 33 преди 3 години
За Варна има 16 пункта, виж в сайта морето. нет, с дата 16 февруари всичко е написано и обяснено или напиши в гугъл, Варна пунктове за ваксина
39
0
 
3
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
Благодаря ти!
38
1
 
6
 
! Отговори
Пинкк преди 3 години
До ДониТи да видиш! То аргумент ,то чудо.Призовки раздава,всишки да отидем на ваксина без маски .Това там да не е фотостудио? Българска работа.
37
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те призоваха своите фенове да последват примера им, защото по този начин те спасяват не само собствения си живот, но защитават и хората от тяхното обкръжение, съобщиха на страницата на ВМА във фейсбук.Чакай бе, нали като си ваксиниран пак можело да заразяваш другите? Сега изведнъж някак защитаваш хората ако си ваксиниран.Най-много ме кефи как трупата на коремните хирурзи се оплита в собствените си лъжи.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 30/36Явно се разминават информациите от официалните източници. Благодаря. Сега ще проверя и ако всичко е точно, в понеделник - там за боцването.:)))))))
35
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Анонимен 33Варна, пл. Славейков No 1МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ВАРНА ЕООД Варна, бул. Христо Смирненски No3 Многопрофилна болница за активно лечение Варна в структурата на Военномедицинска академия Варна, бул. ,,Цар Освободител No 100СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ ПО КАРДИОЛОГИЯ ВАРНА ЕАДЗаповядай.
34
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Дони, на Нети, на Калинчо и сие. Направили са правилният избор - то в тая сфера само така може да получиш добро овъзмездяване - я какви пенсийки раздадоха на събратята им музиканти. Захлебиха яко!Мюрета, типични - по билгейтски!
33
2
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
От вчера, няма вече план, пускат всички да се ваксинират, без значение, от началото на март ще има електронен регистър и всеки да си избира къде и кога да се ваксинира, в сайта на коронавирус. бг
32
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-после има развитие. Омръзна ми с тея маски и ограничения
31
1
 
11
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Днес Генерала каза, че има и модерна, утре ще дойдат и пфайзер
30
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За Варна има ли информация къде какви ваксини се поставят? За другата седмица планираме цялото семейство да се ваксинираме
29
1
 
3
 
! Отговори
Дони преди 3 години
До ПинккЗаради усмивката за снимката!

Спонсорирани публикации