Късмет, трудности, любов... Какво да очаквате тази седмица?

Хороскоп за периода 1-7 март
1 мар 2021 22:30, Иванка Гъркова
1
Късмет, трудности, любов... Какво да очаквате тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 1 – 7 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
 
През първата половина на седмицата тонусът ви ще е по-висок. Опитайте да довършите важните ангажименти дотогава, независимо дали са лични или професионални. В края на седмицата най-вероятно ще сте почти непрекъснато в обкръжението на приятелите си или на хора, с които се разбирате прекрасно, което няма как да не се отрази положително върху настроението ви. Ще получите очакваните приходи, макар и не наведнъж. Разходите ви ще са свързани с обучение и с развлечение. Стига да не прекалите, не би имало проблем да си ги позволите.

Телец
 
Настроението ви ще е в пряка връзка с поведението на хората от обичайното ви обкръжение. Ако те са лъчезарни и оптимистични, добре. Ще ви мотивират и вдъхновяват. Ако обаче са мрачни и затворени, буквално ще „стопят“ работоспособността ви. В случай, че можете да подбирате контактите си или поне да се изолирате, то направете го. Допълнителни приходи може да имат представителите на вашия знак, които работят пряко с клиенти. Погрижете се за привлекателния си външен вид. Обикновено се отразява положително на бизнеса.
 
Близнаци
 
През първите няколко дни вероятно ще правите нещата по обичайния начин, но след като Марс навлезе във вашия знак не е изключено да покажете най-мрачните страни на характера си. Тогава ще сте по-сприхави, по-нетърпеливи, по-раздразнителни. Променяйте заниманията си колкото е възможно по-често, за да си осигурите разнообразие и да намалите напрежението. Не пренасяйте служебните проблеми у дома и обратно. Ограничете покупките до ежедневно необходимите. Възползвайте се от способите на интернет, където ще можете да се запознаете с отзивите на други клиенти, да избегнете евентуална измама, да си спестите неприятности.
 
Рак
 
Пролетта ще направи първите си крачки, макар и плахо. Поставете си една важна задача и се постарайте да я изпълните така добре, както изпълнявате текущите си задължения. Освободете се от мрачните мисли и обезсърчаващите спомени. Едно от условията да се чувствате добре е да гледате натам, накъдето отивате, а не откъдето се връщате. Контактите ще са интензивни, а най-сигурната преграда срещу влиянието на околните върху вас е усмивката ви. Използвайте я. Не са изключени леки финансови неприятности. Проявете предпазливост и самостоятелност при уреждане на финансови сделки и най-вече при покупко-продажба на валута. Проверявайте внимателно документите, касовите бонове и гаранциите, които получавате.
 
Лъв
 
Не е изключено да се наложи да отговаряте за допуснати стари грешки. Неприятното е, не че тези грешки са навредили, а че някой умишлено ще им даде гласност, за да навреди на вас. Заредете се с търпение и обмисляйте отговорно ходовете си. Импулсивните постъпки ще задълбочат проблема. Не въвличайте странични участници в уреждането на казуса. Допълнителни приходи може да получите от реализацията на новите си идеи или от дейности, за които наскоро сте преминали обучение, подобряващо уменията ви. Приемете го като възстановена инвестиция и вместо да ги харчите, ги заделете за същата цел.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации