Кокосово масло, лосион... Как Серина Уилямс се грижи за кожата си?

Тя разчита на хидратиращ продукт за гъстата си коса
52
Кокосово масло, лосион... Как Серина Уилямс се грижи за кожата си?
БГНЕС

Светът познава Серина Уилямс като носителка на 23 титли от Големия шлем. Напоследък обаче имаме шанса да опознаем тенисистката малко по-добре и извън корта, особено като се има предвид цялото съдържание, което тя споделя в социалните мрежи. В профилите ѝ често можем да видим клипове и снимки с дъщеря ѝ Олимпия, както и най-различни пейзажи от почивките на семейството ѝ.

 
Подобно на Винъс Уилямс, Серина обожава чистите продукти за красота и дори понякога разчита на тези на сестра си. Но шампионката също отделя огромна част от времето си за грижата за кожата. Тя обича да преминава през много различни маски за лице, кремове за очи и серуми, за да поддържа хидратацията си. Нейната рутина е доста ангажираща и скъпа, необходима за създаването на истински шампион на и извън корта.
 
Ето как Серина Уилямс се грижи за кожата си:
 
Лосион за лице сутрин
 
Във видеоклип в Instagram Серина разкри сутрешната си рутина, която включваше и участието на дъщеря ѝ Олимпия. „Правим сутрешната си рутина. Толкова е забавно, защото това малко момиченце прави почти всичко, което правя и аз“, каза тенисистката. Продуктът, който зае централно място в клипа, беше лосионът за лице, последван от околоочен крем и серум.

Кокосово масло
 
„Използвам кокосово масло, защото е невероятно. Използвам го за всичко, за което се сетите“, казва тя пред Harper's Bazaar. Уилямс допълва, че го разпръсква по лицето, което много хора смятат за безумен ход. Взима голямо количество кокосово масло и го втрива по цялото си лице, като това понякога е единствената ѝ стъпка в грижата за кожата.
 
Но Серина не спира дотук. Шампионката използва продукта и като балсам за устни, дори и като масло за хидратация на косата. И това е поредната проста практика в грижата за кожата, която Олимпия обича да повтаря. „Тя всъщност прави рутината с мен. Безопасно е за деца, защото кокосовото масло няма да навреди на лицето ѝ“, допълва Серина.
 
Какво още ползва тенисистката в грижата за кожата, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации