Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган

Гаспаров: Независима жена се изправи пред 1000-годишна институция
10 мар 2021 13:17, Елка Василева
226
Снаряди между САЩ и Англия – американците на страната на Меган
Снимка: БГНЕС

Може да се каже, че между САЩ и Англия прелитат едни приятелски, роднински снаряди, но и сериозно се повдигат няколко въпроса. Така журналистът Симеон Гаспаров коментира пред БНТ интервюто на принц Хари и Меган Маркъл пред Опра Уинфри и реакциите на двете страни по темата.

"Това интервю показа нещо много важно, което ние всички трябва да помним и да внимаваме, че не всичко в идеалния живот е бляскаво и примамливо, така както изглежда отвън, отвътре нещата стоят по различен начин. И ние видяхме един сблъсък между една млада жена, която от 13-годишна работи и се издържа, независима жена, която се изправи пред една институция, съществуваща от близо над 1000 години, и този сблъсък оказа влияние най-вече върху нейното психично здраве", коментира Гаспаров.

Още по темата

Според него преди време това е изпитала Лейди Даяна и сега историята се повтаря.

По думите му американците се интересуват от интервюто на Меган и Хари, защото са видели, че това, което става в техния двор, в нашите дворове - скандалите между снахи и свекърви, го има и в кралските дворове. Така че хората са го следили с интерес, но те в момента имат много по-големи проблеми тук - пандемията, икономическата криза и как да се излезе по-бързо от ситуацията.

Все пак американците вземат повече страната на Меган и Хари.

"Защото в тази връзка те виждат една история на Пепеляшка. Същевременно ние виждаме една жена, постигнала много, и един принц, който се отказва от институцията. Институцията, бизнесът, фамилията - това постоянно се повтаряше в интервюто, защото самата Меган, когато пристига в това семейство, на нея й е взет паспортът, шофьорската книжка, ключовете то колата, забранено й е да се вижда с приятели, дадена й е официална позиция, трябва да спазва етикет, което е тежко за нея, защото не знае какво е това нещо", допълни журналистът.

Според него все повече жени ще се сблъскват с този проблем и двете снахи - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, могат да бъдат пример за младите момичета в неравностойно положение в света и вместо да се карат, биха могли да бъдат голям пример, да ги вдигнат на крака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
2
 
! Отговори
Ехаа преди 3 години
*** между САЩ и Англия американците на страната на Меган? На кой му дреме??
181
0
 
8
 
! Отговори
Издръжка преди 3 години
Принц Чарлз има огромни доходи от собствено имение и е превеждал редовно големи суми на всеки от синовете си. За Хари тия пари били почти цялата му издръжка. Сега понеже тати му ги е спрял и му затваря телефона, двете дечица Хари и Мегън са се засегнали страшно много. Все си е друго тати да те издържа след трийсет, ти да го плюеш, а той да търпи.
180
1
 
21
 
! Отговори
Добър пример преди 3 години
Кога си вземеш някоя парцалана и почнете да избивате коплекси заедно.
179
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този Гаспаров нищо не е е разбрал нито от интервюто, нито от предисторията му. Американката е манипулативна опортюнистка, а Хари е напълно доминиран от нея. Нещата, които наприказва жена му, са лъжи. Всеки, които е следил англ. преса през последните години, го разбира.Например - тя обвинява, че им махнали британската охрана след заминаването им и че детето й не е принц. Тя не разбира (или лъже), че това са неща, които не им се полагат по принцип, а не защото била "черна". Ужасна жена
178
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Меган....................готина американка, но да внимава , защото дъртата кралица-рептилка може да и спретне някой номер............знаем, че Елизабета Вторая прати службите да предизвикат катастрофата, в която загина Лейди Даяна!!!
177
29
 
10
 
! Отговори
МЕГАН преди 3 години
ИЗКАРВА ДНЕС В ПЪТИ ПОВЕЧЕ ПАРИ ОТ ХАРИ. Просто НЕ ЖЕЛАЕ да се кланя и унижава пред когото и да било. Бравос!!! Само така!!
176
30
 
7
 
! Отговори
МЕГАН преди 3 години
...Е ЛОГИЧНОТО ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДАЯНА. ДАЯНА Я СМАЧКАХА. С МЕГАН ЩЕ СИ СТРОШАТ ЗЪБКИТЕ. ДОЛУ ТЪПИТЕ МОНАРХИИ!!!
175
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това по-интересно от Игра на Тронове.
174
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щеше да кефи максимално , ако крале на англетата станат африканчета !
173
4
 
35
 
! Отговори
хех преди 3 години
Американските феминисти и комунисти винаги са на страната на разсипниците. Ако може да съсипят и кралското семейство ще го съсипят. А тая змиьорка си личи, че упорито му пие кръвта, дори след като го лиши от титли.
172
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои американци са на страната на това нищожно създание? Няма нищо такова, само платените комунистически медии, поредната пропаганда.
171
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименГовори се, че Хари не бил син на Чарлз, Даяна му била изневерила с някакъв телохранител :)) Може да е вярно, въобще не прилича на брат си и баща си, сигурно затова гледа да им сипе хубавичкото...:))------Тази просто има късмет, че е американка, иначе може би щеше да завърши като Даяна или оня арабин.
170
7
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все тая !! Меган си е хитра златотърсачка, помисли си че ще е принцеска ама кво се оказа...тя била психически малтретирана, Харито не го смятали за нещо в семейството и....оп, интервю с Опра за 7 милки :))))
169
5
 
35
 
! Отговори
Ххх преди 3 години
До Как е възможноМеганката добре си знае и следва интересите. Червената нишка в интервюто беше да ползва кралските привилегии for ever, детето й да бъде принц, и тя да бъде свободна дюкеса. Но тези неща се заслужават. Не мисля, че е голямо геройство публично да плюеш и забиваш нож на FR. С такива долнопробни изпълнения не се стига надалеч.
168
3
 
28
 
! Отговори
Не са преди 3 години
6 млн.$, а 9 млн.$ в сметката.И сериала се казва да наплюеш родните за пари, като постоянно хленчиш пред медиите за да не те забравят. Все пак Меганови искаха да са финансово независими. Ето как си изкарват парите.
167
3
 
27
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Това работещо момиче сладко рони сълзи като херцогинята на Съсекс. Не става дума за расизъм срещу тъмнокожа, а за абсолютната несъвместимост на обикновен човек и сектата на аристократите. И да беше бяла като Снежанка с нейния скромен произход не може да вирее в дворцовия парник. Ама е гот да си херцогиня. пък и мангизи падат
166
3
 
22
 
! Отговори
Справедливост.... преди 3 години
За 2 часа интервю- 6млн. в сметката на младото семейство....А ние и до края на годината да си коментираме все тая.
165
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТурция са под влияние на Англия,неотдавна писаха кои държави са под английско влияние,а в Снайпер преди време даже писаха,че англичаните са "разчиствали" някои държави,вкл. и България от руснаци,даже и българи са пострадали,само защото са имали познати руснаци или са русофили,дали са го вършели по собствено желание или някой им е поръчал е отделен въпрос,на който няма отговор
164
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 185А,не беше ли изневярата на Даяна с коняр(инструктор по конна езда).Па може и да си прав ,кой знае колко са я клатили.
163
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Говори се, че Хари не бил син на Чарлз, Даяна му била изневерила с някакъв телохранител :)) Може да е вярно, въобще не прилича на брат си и баща си, сигурно затова гледа да им сипе хубавичкото...:))

Спонсорирани публикации