Нов грим за пролетта - какви тенденции да следвате?

Ето как да придадете блясък на кожата на лицето
12 мар 2021 18:51, Дарена Найденова
0
Нов грим за пролетта - какви тенденции да следвате?
Снимка: IStockphoto

Положителната страна на това, че трябваше да прекараме по-голямата част от миналата година у дома е, че имахме възможност да опитваме нови неща. Независимо дали става дума за печене на хляб, плетене на чорапи или експериментиране с гримове, които обикновено не носим.

 
Новата година ни носи свеж набор от тенденции за грим, които да овладеем, ако вече ви е доскучало от външния вид, с който бяхте за онлайн срещите си през 2020 година. През следващите месеци живите цветове и носталгията са двете основни теми, което има голям смисъл, тъй като много от нас намериха комфорт в гледане на стари телевизионни предавания или лакиране на ноктите във весели цветове по време на пандемията.
 
От блестяща кожа, която ще ви накара да изглеждате перфектно дори и от компютърната камера, до устните с цвят на горски плодове, тенденциите в грима за 2021 година се фокусират до голяма степен върху очите. Все пак, има и външен вид, който покрива всички бази.
 
Ето няколко тенденции в грима, които ще доминират: 
 
1. Цветни устни
 
Изминалата година беше тежка за всеки, който обожава ярките червила. Макар че предпазните маски едва ли ще изчезнат в обозримото бъдеще, това не означава, че трябва да забравите за устните си. Просто сменете кремаво матовото си червило с цвят, който е малко по-вероятно да изцапа маската ви.
 
2. Графични линии
 
Вероятно сте виждали графичната очна линия в целия си Инстаграм, благодарение на хората, които проявяват креативност с очния си грим в отговор на постоянното носене на маски. Тази година острите линии продължават да са на мода, независимо дали е класическо котешко око или стил, вдъхновен от 60-те.
 
Още за тенденциите в грима през пролетта ще откриете в материала на Tialoto.bg. 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации