Според зодията: Колко романтичен сте?

Всеки си има слаби места, обясняват астролози
13 мар 2021 17:32, Теодора Драгоева
8
Според зодията: Колко романтичен сте?
IStockphoto

Всеки човек си има силни и слаби черти, когато става въпрос за характер и поведение. Тези черти до голяма степен зависят и от нашия зодиакален знак. Всяка от 12-те зодии си има по няколко основни недостатъка, когато се касае за романтично партньорство. Вижте кои са 3-те неща в поведението ви, върху които трябва да поработите, базирано на вашата зодия, така че да се радвате на по-хармонична и балансирана връзка с половинката си:

Прочетете кои са вашите недостатъци във взаимоотношенията и вземете мерки.

ОВЕН

1. Вие винаги искате да бъдете доминиращата страна във връзката. 2. Не вземате предвид чувствата на партньора си. 3. Имате добро сърце, но рядко го показвате.
 
Щом сте Овен вие сте силна и упорита личност, на която обаче ѝ липсва търпение. Въпреки че може да имате най-добри чувства и намерения, вие често не успявате да изразите правилно емоциите си и оставате погрешно впечатление. Понякога сте твърде сурови и критични в любовта, точно когато от вас се очаква да проявите съчувствие и подкрепа към половинката си. Ако не се научите да предавате правилно емоциите си, дори ако трябва да покажете, че сте уязвими, ще имате проблеми в отношенията си със своя партньор.

ТЕЛЕЦ
 
1. Не мислите, когато говорите. 2. Прекалено голям егоист сте. 3. Не позволявате на хората да виждат доброто ви сърце.
 
Телецът трудно допуска хората до най-вътрешния си свят. Хората от този знак често са склонни в яда си да изрекат много груби неща и да обидят най-близкия си човек. Другият им проблем е, че твърде много се фокусират върху собствената си личност и рядко проявяват съчувствие или интерес към чуждите несгоди. Ако сте Телец, най-доброто, което можете да направите, е да се научите да изслушвате половинката си и да се опитате да вникнете и разберете нейните емоции и проблеми.
 
БЛИЗНАЦИ
 
1. Прекалено много мислите за крайната дестинация, а не за самото пътуване. 2. Склонни сте да скачате в дълбокото, без да помислите. 3. Не осъзнавате какво имате, докато не го изгубите.
 
Близнаците са склонни да се фокусират много върху крайната си цел, без да обръщат внимание на настоящето. Дори сега и в момента да са щастливи, те все са ориентирани към бъдещето и то заема мисълта им преди всичко. Запомнете – успехът е страхотен, но не и ако нямате с кого да го споделите. Освен това Близнаците виждат света в черно и бяло. Склонни са да действат припряно и импулсивно, а после да съжаляват за постъпките си. Ако сте роден под тази зодия, опитайте се да цените по достойнство човека до вас, докато той е в живота ви. Късно ще е да се сещате, че го обичате, когато той вече си е тръгнал...

РАК
 
1. Понякога сте твърде мил и обсебващ. 2. Позволявате на човека до вас да се възползва от добротата ви. 3. Не смеете да заявите категорично как искате да се развие връзката ви.
 
Ракът е един от най-нежните и мили индивиди, което често е пречка във взаимоотношенията му, защото противоположностите се привличат. Хората от този знак привличат партньори, които са склонни да се възползват от добротата им. Ракът е склонен да инвестира твърде много време и енергия във връзката си, дори когато не си струва. Ако сте Рак, опитайте да погледнете с безпристрастни очи половинката си. Дали тя е подходяща за вас? Дали това е човекът, който ви заслужава?
 
Колко романтични са останалите зодии, вижте материала на Tialoto.bg. 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
До House M.D.Човеко, ква е била тая оpгия, бе?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Девите били срамежливи?Това си зависи от индивидуалния човек,цепеняка който все още не е имал връзка нормално да е срамежлив!!
3
2
 
5
 
! Отговори
х преди 3 години
Независимо от зодията, бих сложил наденицата във фурните на девойките на снимката.
2
0
 
0
 
! Отговори
ич преди 3 години
биля
1
2
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Аз изобщо не съм романтичен, защото по време на моето раждане Марс е бил в съюз със Сатурн и в опозиция на Венера, а Меркурий е бил в тригон със Слънцето и Луната и в каре и половина с Юпитер. Плутон пък е бил в полусекстил с Нептун и в 4-ти дом с Уран.

Спонсорирани публикации