Според зодията: С какво поведение ще отблъснете вашия партньор?

Какво може да накара любимия ви да загуби интерес към вас, базирано на неговата зодия
Обновена: 13 мар 2021 20:35 | 13 мар 2021 20:25, Теодора Драгоева
1
Според зодията: С какво поведение ще отблъснете вашия партньор?
Istock

Ако вярвате в астрологията, знаете, че всеки знак си има своите симпатии и антипатии. Трябва да имате предвид това, когато излизате с мъж. Прочетете по-долу с какво поведение можете да накарате своя партньор да изгуби интерес към вас, базирано на неговата зодия.

Имайте го предвид, ако наскоро сте започнали нова връзка!
Овен
Ако вашият любим е от зодия Овен и вие твърде много го преследвате, обсебвате го и му угаждате, можете да се обзаложите, че той ще загуби интерес към вас много бързо. Мъжете от този знак имат нужда те да преследват жената, която е събудила интереса им. Те обичат предизвикателството да трябва да спечелят момичето. Спрете да казвате „да“ на всяко негово желание. Дръжте го в напрежение, отказвайте му разни неща от време на време, и той ще продължи да има мотивация да се старае.

Телец
Мъжът от тази зодия не обича игричките. Изказвайте намеренията и желанията си честно, ясно и навреме. Не се дръжте сдържано и студено, когато нещо не ви допада в поведението на вашия Телец, а му го кажете директно. Мъжете от този знак нямат време за жени, които третират ухажването като дълга и сложна игра. Те знаят какво искат от живота и връзките си и не обичат нещата да са твърде драматични и да им създават дискомфорт. Така че, ако мъжът Телец реши, че вие по-скоро усложнявате живота му, вместо да го правите по-ведър, той просто ще си тръгне.

Близнаци
На мъжа от зодия Близнаци не му трябва много, за да изгуби интерес към своята половинка. Близнаците са много наблюдателни и обръщат голямо внимание на детайлите. Дори и най-малките недостатъци у вас, могат да убият желанието на този мъж и да спрете да го привличате. Едно от тези неща, например може да е вашата небрежност по отношение на външния ви вид. Мъжете Близнаци винаги искат и очакват приятелките им/жените им да са спретнати и представителни.

Рак
Най-сигурният начин да отблъснете мъжа от зодия Рак, е да го карате да ви ревнува. Мъжете от този зодиакален знак не обичат, не искат и няма да се състезават с друг мъж за вашето сърце. Ако вашият Рак усети, че не може да разчита на вашата лоялност, той няма да иска да се ангажира с вас дългосрочно. Той ще предпочете да си потърси друго момиче, с което да може да създаде стабилни отношения. Мъжът Рак не обича да живее в несигурност, когато става въпрос за връзки и любов.

Лъв
Избягвайте да бърборите глупости и/или да клюкарствате твърде много, ако искате да запазите любимия си от зодия Лъв. Мъжете от този знак не обичат жени, които не могат да водят дълбоки и смислени разговори. Освен това мъжът Лъв няма да понесе жена, която говори само за себе си и води едностранчиви монолози. Подобно поведение може да накара чувствата на Лъва да се изпарят наистина бързо. Лъвът би предпочел разговорите да се въртят около неговата царска особа.

С какво поведение можете да отблъснете своя партньор от останалите зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации