Васил, представящ РСМ на Евровизия, е българин

Той казва, че родната му Струмица е от "другата страна на страната"
Обновена: 14 мар 2021 19:08 | 14 мар 2021 15:22, Нели Христова
61
Васил, представящ РСМ на Евровизия, е българин
Снимка: YouTube

Македонският представител на песента на "Евровизия" Васил Гарванлиев, който провокира обществеността с цветовете на българското знаме на клипа на Евровизия, е български гражданин.

Още по темата


В телевизионно интервю, попитан за македонското си гражданство, Гарванлиев гордо казва, че е и гражданин на България.

Гарванлиев, който е от града, от който идва премиерът Зоран Заев, обяснява, че освен македонец, той има и български паспорт, който е получил, защото баба му е била българка и е имала далечни роднини в България.

Шокиращото в изявлението на Гарванлиев е, че той не говори за две държави, казва, че е роден в Струмица, която се намира от "другата страна на страната".

Според неговото обяснение, чуто във видеото за Гарванлиев, има държава, която е разделена от две страни и той е роден от "другата страна".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
5
 
! Отговори
Lan преди 3 години
Тия у Македонско са в потрес! Имало и нормални сред тях...
53
2
 
2
 
! Отговори
Е преди 3 години
По отношение заглавието и не само това,винаги се търси сензация,за да може да се чете.
52
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами напишете си в чалгаджийското заглавие написасно от некадърник връзкарски че е И българин, човека си има македонско гражданство както се разбира
51
3
 
5
 
! Отговори
Между преди 3 години
Между другото проблема на Македония, не е това което ние им казваме. Там основния проблем на държавата е политизирането на всичко. Там ако не си член на партията на управляващите,без значение ВМРО,СДСМ или ДУИ ще имаш проблеми.Също така ако нямаш пари нищо няма да свършиш. Т.е. корупцията е на всяко ниво.Съдебната система е на много ниско ниво. Иначе те могат да признаят всичко,стига да има парички. Като цяло това доказва ,че са наши братя.
50
3
 
10
 
! Отговори
Викто преди 3 години
Виктория, която сега ще пее за България на Евровизия,пееше за Македония на Евровизия като бек-вокал.Една от песните за Евровизия беше написана от Българин.На друга песен на Македония режисьоря на клипа беше Българин също.Явно Македонците не са такива ,каквито ни ги представят
49
2
 
3
 
! Отговори
Петкова преди 3 години
До 38 БунгарАко имаш нужда да обиждаш хората си намери други място. И за да разбереш по-добре за съжаление трябва да ти се говори на език, който проумяваш. Ако сърбите ни наричат *** то може би ние трябва да почнем да ги наричаме сърбари: ходи им като див и кръвожаден народ. Трябва да сме по-твърди в отстояването на народното ни достойнство.
48
2
 
4
 
! Отговори
Маруся преди 3 години
Песента на Васил /с трикольора или без него/ -- радва слуха!Гласът му е прекрасен!Избрал си е мелодична,запомняща се песен и дано има успех на Евровизия!
47
2
 
13
 
! Отговори
Мима преди 3 години
Изобщо не е шокиращо твърдението на Васил ,явно познава историята!Но не онази,измислената !Браво - смел и достоен млад мъж!Стои над нещата! Дано не пострада !!Респект !!
46
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И сега като се върне дома какво го чека?
45
2
 
8
 
! Отговори
! преди 3 години
Българското знаме се поставя по два начина! Хоризонтално, като реда е от горе надолу, бяло, зелено, червено и вертикално, като реда е от ляво надясно бяло, зелено, червено, като застанеш с лице срещу него!
44
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на пича! Да му се даде орден "Стара планина"! Заслугите му към България са по-големи от заслугите на много носители на тоя орден.
43
2
 
3
 
! Отговори
Loyko преди 3 години
Под ,,власи,, в Македониа се разбира номади,а не румънци ,както е в България.
42
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В РСМ населението е 100% българско!
41
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според Конституцията на РБългария:Знамето на Република България е трицветно: бяло, зелено и червено, поставени водоравно отгоре надолу".Но и българина не винаги се справя с правилното поставяне на знамето. На 3 ти март се вижда всяка година на балконите - хората не знаят как да поставят знамето. Повечето го поставят като Васко. Други обръщат знамето и от ляво поставят червеното. Когато е вертикално разположено, белият цвят трябва да се намира най-отляво, а червеният - отдясно.В клипа е така.
40
4
 
5
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
Българско знаме за кола с вакуумче също е вертикално. Поставят го на стъклата в автомобилите.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те македонците така го поставят знамето - вертикално. Дори наскоро имашеСКАНДАЛНО ВИДЕО!!! Отмъщение или провокация: Македонци изгориха българско знаме. Навсякъде в Македония така го поставят знамето. Провокация е.
38
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Васко е по-истински българин от много българи родени в България. Да тичаш из коридорите на ЕС и постоянно да молиш да наказват страната ни за щяло и не щяло е толкова антибългарско, колкото и най-свирепите македонисти не са успявали. Разни арменци, руснаци, евреи получили нашето гостоприемство хулят Родината ни. Момчето го е казало прекрсно:"от другата страна на страната" ни! Успех!!!
37
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27.*** кажи на Мутафчийски за флага.Огромното знеме на фасадата на ВМА е точно така:-)))
36
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, да бъдем обективни има и власи ,има и роми.Но все пак българите са мнозинство ,разбира се.....
35
7
 
5
 
! Отговори
Бунгар преди 3 години
Ама как,те и албанците са българи. Всичко живо което мърда неможе да не е българин.

Спонсорирани публикации