Късмет, напрежение... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Раците не бива да се оставят на мрачните мисли
15 мар 2021 21:53, Екип на Tialoto.bg
0
Късмет, напрежение... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви хороскоп за периода 15 – 21 март, изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Овен
 
Интересен ще е предстоящият период. Ще успеете да реализирате повечето си желания. Ще завършите дейности, които не ви правят удоволствие или връзки, които не ви радват. Ако правите усилия да смените работата си, ще получите интересни предложения. Сравнете ги и не бързайте с окончателните отговори. Представителите на вашия знак, ориентирани към творчески професии, ще разполагат с подходящи варианти за инвестиции и за обучение. Физическото и психическото ви състояние ще са в синхрон.
 
Телец
 
Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Действайте с равномерно темпо, стремете се да постигнете равновесие между желанията и възможностите. Подбирайте внимателно хората, с които общувате. Бихте могли да научите много от тях или пък само да си губите времето в празни разговори. Изборът ще е изцяло ваш. Придържайте се към правилата. Ще избегнете грешки, които няма да са фатални, но със сигурност ще са досадни.
 
Близнаци
 
През следващите дни изненадващо дори за самите вас ще разполагате с варианти за решаване на финансови въпроси или такива, отнасящи се до имотното ви състояние. Ако очаквате юридическо или съдебно решение, ще го получите и то напълно ще ви удовлетвори. Не се разочаровайте от дребните неприятности. И те, както повечето реалности, ще са временни. Избягвайте разговорите, свързани с личните ви отношения. Анализирайте вредните си навици, крайно време е да се заемете с изкореняването им.
 
Рак
 
Ако преживяванията от първите дни на седмицата не ви допадат, то спомнете си доказаната истина, че всичко е добре, когато завършва добре и не позволявайте на мрачните мисли да пречат на мотивацията ви. Търсете творчески решения за трудните професионални казуси и по възможност работете самостоятелно. Всяка външна намеса, дори добронамерена, всъщност ще ви отклони от предполагаемия краен резултат и ще ви забави. Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Много е вероятно да ви върнат заем, който сте предоставили преди доста време.
 
Какво да очакват останалите зодии тази седмица, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации