Перфектна снимка за социалните мрежи - Тайра Банкс съветва как

Моделът сподели опита си в TikTok
16 мар 2021 22:53, Дарена Найденова
5
Перфектна снимка за социалните мрежи - Тайра Банкс съветва как
Снимка: БГНЕС

Една снимка струва 1000 думи. Тази поговорка е позната на всеки, особено на онези, които използват фотосите за печелене на пари или рекламиране на собствените си марки. Именно затова е много важно да знаем как точно да направим перфектната снимка, която да събере множество харесвания и коментари само няколко минути, след като е публикувана в социалните мрежи.

Създаването на идеален кадър обаче е доста по-трудна задача, отколкото си мислим. Колкото и добри да са телефонните камери, трябва и ние самите да се потрудим, за да постигнем безупречен резултат. Именно затова са ни необходими професионални съвети, които да дойдат от човек, който е прекарал целия си живот пред камера.
 
Кой, ако не Тайра Банкс, ще знае как да застане пред камера и как да покаже най-добрата си страна? За щастие на всички нас, супермоделът споделя малката си тайна за перфектна снимка и се оказва, че тя не е чак толкова трудна. Банкс реши да отговори на коментар в платформата TikTok, където я попитаха какво трябва да се направи, за да изглеждаме добре на снимки.
 
Докато лежи в леглото си, звездата изглеждаше прекрасно с опушен грим, жълт пуловер и изправена коса. „Най-лесният начин да изглеждате добре на снимка е правилната светлина“, категорична е Банкс.
 
Още от съветите на Тайра Банск за перфектна снимка ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вампир отзад всява ужас.
3
2
 
7
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Сексът по принцип продава - ама то само гримове, лакове и бои по тия жени...
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изглеждат като долнопробни *** , гледам от време на време предаването, тва е пълно падение, нашите фолк певици са монахини в сравнение с холивудската изм.ет
1
2
 
4
 
! Отговори
Ре Птил преди 3 години
Вечер си събличам кожата и я поставям на закачалка, сподели Банкс.

Спонсорирани публикации