Путин на почивка в сибирската тайга, разходи се в снега

Руският президент е придружаван от министъра на отбраната
Обновена: 21 мар 2021 16:52 | 21 мар 2021 16:46, Веселина Йорданова
173

Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин си взе кратка почивка и прекарва уикенда в сибирската тайга, където кара високопроходим автомобил и се разхожда в снега заедно с министъра на отбраната Сергей Шойгу, съобщи днес Кремъл, цитиран от Франс прес.

"Президентът прави разходки пеша с министъра на отбраната Сергей Шойгу" в Сибир, коментира лаконично президентството в комюнике, публикувайки десетина снимки, без обаче да посочи къде точно са направени те.
Предоставените от Кремъл и излъчени от телевизиите кадри, показват как 68-годишният Путин и 65-годишният Шойгу, облечени в пухени якета, се разхождат из заснежените гори, минават по въжен мост и наблюдават диви животни с бинокъл.

По-късно двамата отиват в работилница, където Шойгу показва на президента какво майстори от дърво, упражнявайки хобито си.

Повечето снимки показват двамата - в тъмни зимни дрехи, украсени с бяла пухкава кожа, и обути във валенки - да се хранят на дървена маса на открито. После те правят разходка с високопроходим автомобил, а зад волана, широко усмихнат, е Путин.

Руският президент от години гради имидж на суров и силен мъж, като редовно демонстрира добрата си физическа форма.

Медиите са показвали и преди кадри от негови посещения в тайгата, по време на които той е на подводен риболов, управлява кораб или събира слънце гол до кръста.

Виждали сме го също да се спуска с подводница до дъното на езерото Байкал, да кара автомобил от "Формула 1", да лети с изтребител и да пуска на свобода тигър. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
10
 
10
 
! Отговори
СССР преди 3 години
до РрСССР го няма, а България е просякинята на Европа. Умираща нация. Първи по смъртност в света, 2 милиона измряха, 85% от населението живее в бедност.
48
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нацизмът създате съвременна западна Европа, Европа подранваша нацизма. Нацизма е плът от плътта на западно европейците. Единствените които се обявиха срещу нацизма и започнаха борба бяха комунистите, и в Германия, и в Испния, и Франция - единсвено комунистите се обявиха срещъ нацизма, доката всички останали поддържаха нацизма. И Русия сама победи европейския нацизъм, затова никога няма да простят на Русия.
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин пробва новата си далекобойна пушка, изстреля три патрона след това препоръча на Шойгу да и оправят мерника, че Бай Дън три пъти паднал ама пак ставал
46
6
 
10
 
! Отговори
Носете намордниците! преди 3 години
В четвъртък Путин обяви края на пандемията на препълнен статдион със 100хил души."Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"Носете си намордниците и не се занимавайте с Русия, защото полицията на запад ще ви бие.
45
2
 
13
 
! Отговори
чети внимателно преди 3 години
относно комунизма тук и тамПрез 1989г. в Китай победиха НЕкрадливите комунисти.Какво градят сега ?!Техния модел градят и произвеждат.Това правят.През 1989г. в България победиха крадливите ДС партийци(пишман-комунисти).Какво направиха до днес ?Разграбиха всичко, което можаха.В резултат сме в ДС мафиотска к0чина - срана от 3-тия свят.
44
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Путин!
43
9
 
6
 
! Отговори
Рр преди 3 години
Само след няколко години на изток:Сталин-къде е СССР? -ми, няма го. Какво, кой, Сибир.Какви са тези памидори? Ами от Индия.Какво,кой, Сибир.,..,и мн. още продължение ще следва
42
6
 
17
 
! Отговори
Бай Дън преди 3 години
По стълба мазна паднах аздърт съм азе педддерас.Путин здраве пожелапосле с мен се подигра.Що да сторя аз старчокще играя казачок...
41
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От усмивката му ли се подтиснахне ...
40
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо 90% от пpocтитутките в Германия са българки?
39
9
 
12
 
! Отговори
до тонката преди 3 години
Някой от Русофилчетата ше сподели ли,защо Корнелия Нинова и Деса Радева пратиха децата си да живеят в САЩ?------------Дали информацията ти е достоверна или не все пак ще ти отговоря:Защото Комунима като идеология се изчерпи!Няма го нито в Русия, нито в Китай, нито дори в Сев. Корея.Ако си достатъчно ерудиран го знаеш, ако ли не - спора е излишен!Вече 30 години ни управляват марионетки които се ръководят от личните си, а не от националните ни интереси.
38
12
 
7
 
! Отговори
Вероятно Путин не е преди 3 години
лош човек.Лоша е имперската му политика,която мачка обикновенитехора заради хипотетични глобални интереси.Но руснаците са свикналивътрешната им политика и състояние да са диктаторски в името на заплашителновеличие в световен мащаб.А президентите обичат да бъдат изкарвани като висши същества от медиите,Да си спомним и нашият във Франция,когато бе повозен наРафал-спарка,а след това писаха,че той го е карал.Сигурно е опитал управлениетому за няколко секунди,все пак има малък пилотски стаж.
37
7
 
0
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Лестър-Ман Юнайтед?Смятам да сложа едни 200 кинта за 2:):):)
36
2
 
9
 
! Отговори
11 преди 3 години
Търси къде Абрамович е скрил брилянтите
35
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си остане там най-добре.
34
9
 
34
 
! Отговори
11 преди 3 години
Който си го може, го може. А онзи, Байдънчо, се пребива 3 пъти по стълбите.
33
13
 
3
 
! Отговори
Спартак преди 3 години
Скоро Сталин ще се прероди, с този предвидливо си търси подходящо място в Сибир с по-тънки дърва за рязане.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На 10-то фото не гледа много доверчиво..."Ха ха ха, гледа като обикновен българин, докато слуша Бойко да се хвали по телевизията. Недоверчиво!
31
18
 
14
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Някой от Русофилчетата ше сподели ли,защо Корнелия Нинова и Деса Радева пратиха децата си да живеят в САЩ?:):):)
30
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не инспектира с почукване някоя мантинела в някое забравено от Бога село, както нашия Вожд.Съвсем на айляк го е ударил, а Борисов работи, работи, работи

Спонсорирани публикации