Брад Пит за обвиненията в насилие: Огорчен съм, че Анджи пое този път

Брад чувства, че е все по-изолиран от децата си
22 мар 2021 21:41,
50
Брад Пит за обвиненията в насилие: Огорчен съм, че Анджи пое този път
Снимка: БГНЕС

Брад Пит бил натъжен от последните обвинения на бившата му съпруга Анджелина Джоли, която твърди в съдебни документи, че има доказателства, че актьорът е използвал насилие срещу нея.

Миналата седмица американски медии разкриха, че в съдебни документи Анджелина Джоли е обвинила Брад Пит в домашно насилие, които ще бъдат използвани в подкрепа на защитата й в процес, който се очертава да бъде взривоопасен. Това би трябвало да позволи на бившата двойка, която не може да намери общ език след раздялата си през 2016 г., да получи постоянно решение относно условията на попечителство над децата им и дори да раздели имуществото, пише БГНЕС.

Още по темата

В тези документи 45-годишната актриса твърди, че има доказателство за насилствено поведение от страна на Брад Пит по време на връзката им. Според слуховете, тези доказателства биха могли да бъдат предадени на правосъдието под формата на видеоклипове. Децата на Джоли-Пит също могат да бъдат привлечени, за да споделят своите истории. Мадокс (19), който вероятно не е имал контакт с баща си след раздялата на Бранджелина, вече е дал показания срещу Брад Пит, твърди "Us Weekly" на 18 март.

На 21 март 2021 г. "Page Six" публикува реакцията на 57-годишния актьор на обвиненията в насилие от страна на бившата му съпруга (разводът им беше обявен през 2019 г.). "Брад е огорчен, че Анджелина е поела по този път. Има още много емоции. Той пое отговорността за своите действия и призна миналите си проблеми, отказа да пие. Бракът на моменти беше много страстен и токсичен и двамата се караха, както всички двойки, но и споделиха много хубави моменти заедно. Той говори за появилите се проблеми с алкохола и наркотиците, когато бяха заедно", пише в публикацията.

"Брад и неговият екип никога не са атакували Анджелина. Но хората около него вярват, че това се използва, за да повлияе на мнението преди приключването на процеса. Брад чувства, че е все по-изолиран от децата си и това го унищожава", се казва в заключението.

Очаква се процесът да се състои следващите седмици. Брад Пит се бори за получаване на алтернативно и равноправно попечителство над децата, докато Анджелина Джоли претендира за пълно попечителство.

През 2017 г. Брад Пит (който беше разследван от социалните служби след сбиване с най-големия си син, а делото беше закрито) сподели пред списание "GQ": "Наистина бях на дъното(...), когато бяха извикани социалните служби. И знаете ли, след това успяхме да работим заедно, за да решим този проблем. И двамата правим всичко възможно. Чух адвокат да казва: "Никой не печели в съда - въпросът е просто да се види кой ще пострада най-много". И това изглежда е вярно", оплака се той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
3
 
! Отговори
Рашо преди 3 години
Очаквах поне Анджелина да има малко достойнство но и тя започна с ку.венските номера.
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аман от извращения!
29
2
 
15
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Закон, непоклатим като скала:Всяка жена при развод търси начин да унижи и нарани съпруга си по колкото се може по-гаден начин!!! И най-лесният начин в момента е домашно насилие, всички се връзват на женските измислици !!!
28
0
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Български ХитовеХахахахахахах :))) Дай още някой такъв български хит
27
0
 
12
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
И двамата имат филми, които съм ги гледал по няколко пъти, но изглежда нещата в реалният живот седят по друг начин. Дали заради слава или нещо друго става така при много звезди... но явно и те са хора. :)
26
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сложили са му ваксината и го е избило на агресия..
25
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Брате Пите, стига си се огорчавал, така са всички жени. Продължавай нататък и да не пука.
24
0
 
26
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Аз едно нещо мога да кажа от моите лични преживявания и от житейските ми наблюдения над много хора:Каквото става във вашето семейство, каквото става между вас двамата, каквото става между вас и вашите деца трябва да се реши САМО между вас.Никой друг НЯМА да реши вашите проблеми, а само ще ги ЗАДЪЛБОЧИ.Нито майка, баща, приятели и други.Вероятно може да се консултирате с лекар, психолог, но трябва да се подбере внимателно.Ако решите да свършите, просто слагате край и продължавате живота си.
23
4
 
30
 
! Отговори
отровна преди 3 години
Само като видиш колко деца е осиновила и как са от всеки край на света, пък едното и биологично момче е транс и ти става ясно каква лудница е в къщата и. Тази жена е наркоманка от младини, няма как да се очакват нормални неща от нея.
22
2
 
6
 
! Отговори
Адолф Хитлер преди 3 години
До АнонименКакви проблеми имаш пък ти, за които трябва да чуеш от медиите, че ми е много интересно? Колкото за самите "жълти" новини... За огромно съжаление, доживяхме времена, в които се радваме, да прочетем някоя тъпотия, граничеща със скандалното, от колкото поредната covid статистика или изявление...
21
1
 
11
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 3 години
Тази с недиагностицираното гранично личностно разстройство все по-зле ще става с годините. Във всяка книга по темата го има описано.
20
3
 
7
 
! Отговори
Косача преди 3 години
Понякога след инсталация/програмация "звездите" не могат да си върнат истинското персоналити. Брад Пит играе военен в последните си няколко филма, защото новото му персоналити е на военен, той се мисли и е военен в истинския смисъл на думата. Нормално е да е агресивен.Една от най- опасните инсталации на персоналити в Холивуд беше личноста на Жокера. Джак Никълсън (един от малкото оцелели) предупреждаваше Хийт Леджър, че няма да го контролира и ще си остане злодей и след филма. Нататък знаете.
19
1
 
51
 
! Отговори
неандерталец преди 3 години
Жалко за Брад, изглежда свястно момче. Що му трябваше да се хване с онаа?
18
5
 
40
 
! Отговори
Евала преди 3 години
Таа хич не я слуша главата. Чак си изряза циците, да не я хванел рак на гърдата. А що не си отряза кухата манерка, да не хване тумор в мозъка?
17
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли бивш алкохолик, че и тоя сега се прави на светия ангел?
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що ни занимавате с глупостите и проблемите на тия ***? Ние с глупости не се занимаваме. Но за съжаление си имаме проблеми, които други са ни създали! И сме принудени , повтарям - принудени да ги решаваме, въпреки, че нямаме никаква вина за тях. Така че вместо да ми дадете съвет как да си реша проблемите, не ме занимавайте с проблемите на тия льольовци!
15
4
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БРАД ПИТ ДАДЕ ИНТЕРВЮ И КАЗА, ЧЕ СА СЕ РАЗДЕЛИЛИ С ДЖЕНИДЪР АНИСТЪН , ЗАЩОТО ТЯ НЕ ИСКАЛА ДА ИМА ДЕЦА, А ТОЙ ПЪК ИСКАЛ!!!ДЖЕНИФЪР АНИСТЪН СИГУРНО ЗАРАДИ КАРИЕРАТА НЕ Е ИСКАЛА ДА ИМАТ ДЕЦА ДА НЕ СИ РАЗВАЛИ ФИГУРАТА СИГУРНО----------------------И ОТ ТОЛКОВА МНОГО ЖЕНИ КОИТО БИХА ИСКАЛИ ДЕЦА , ТОЙ ИЗТЕГЛИ КЪСАТА ИЛИ ПО-ТОЧНО ОКАСТРЕНАТА КЛЕЧКА
14
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво Брат. Трябва да се строяват, че гледай какви пастърми станаха. Боцна е, натупа е ....давай напред. Вереци много. Те децата скоро сами ще дойдат при тебе. Ти си легенда.
13
5
 
26
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
Голям балък излезна този Брат Пит, анорексичката му взе децата, а сега ще му вземе и парите и ще направи така, че никой да не ми даде роля в киното повече. Да си беше взел Анистън, нямаше да има такива проблеми, но тази Джоли определено не я слуша главата. Колко деца събра от кол и въже, дори едното и дете е ***, май ще си сменя пола. А бе голяма греда удари Брат Пит, кой каквото сам си направи никой не може да му го направи! Да си търси нова нормална жена и да си направи още 1-2 деца!!!!
12
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На този му се пада. Да си беше стоял мирно при Джен Анистън. Тази змия сега ще го направи на луд.

Спонсорирани публикации