Ново начало, но нищо ново: Швейцария ни отнесе с 1:3 в София

Гостите ни вкараха 3 гола в рамките на само 13 минути
Обновена: 25 мар 2021 20:54 | 25 мар 2021 20:51, Красимир Ангелов
225
Ново начало, но нищо ново: Швейцария ни отнесе с 1:3 в София
Снимка: Lap.bg

Швейцария се подигра с България и след победно 3:1 на стадион "Васил Левски" записа изключително лесна победа в първа среща от световните квалификации за Катар 2022.

Головете за гостите забиха Емболо (7), Сеферович (10) и Шакири (13). Почетното попадение за родните национали вкара Кирил Десподов (46).

Трябва да се отбележи, че България има само два успехи в последните си 23 официални мача. Срещу 7 равенства и цели 14 поражения. За последно спечелихме официален мач на 17 ноември 2019 година срещу Чехия с 1:0.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
0
 
11
 
! Отговори
Чичо Любо преди 3 години
До Майна Майна, изпаднал си в дълбоока заблуда. И на Параолимпийските игри, с тия сакътлъци, ще ни дрънкат като празни манерки. Не виждаш ли, че цялата защита са като на забавен каданс, в средата тичат насам-натам като мухи без глави, а клетия Кирчо един път ритна тапката за гол и взе че си счупи крака. За да играе някой в нац. отбор, трябва да плащат, а не обратното.
168
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствено Хубчев имаше някакви резултати с тези футболисти - явно е знаел как да ги нареди на терена и е държал много на дисциплината, при него не можеха да се лигавят и да правят каквото си искат.Лошото е че сега повечето са в потресаваща физическа форма, вчера в много моменти изглеждаха като момченца от 7-8 клас срещу мъжеИ е много важно да се залага на по-млади играчи, разбира се ако са във форма,а не на отдавна свършили със сериозния футбол като Занев например
167
2
 
5
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 3 години
Споко, тия даже не са швейцарци, а шиптари
166
2
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
До логичноКакво ти е виновен Боко, бе ***. Тези дето се гласят пак да се тикнат / останат / в БСФ са причината. Трябва цялата пасмен от там да бъде изметена начело с онова прасе на Славия, че му забравих името. Да идва Берба, интелигентно момче. ТЕЗ мутри още В.Стефанов останаха от мутренските времена и още дирижират ***
165
5
 
6
 
! Отговори
1 преди 3 години
Оставка веднага на треньора!
164
0
 
13
 
! Отговори
Х преди 3 години
НЗ за кво се напъваме да играем като резултата винаги е един и същ.
163
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доста плахо начало, неконцентрирано. Нормално е *** да си избива комплексите, че взима 2000лв. заплатка върху футболистите. Бият- герои били. Падат- не ставали. Факт е, че показаха, че могат да натискат и можеха да вкарат 2-3 гола. Факт е, че липсваше концентрация, смелост, самочувствие, класа. Ама с плюене по-добре няма да стане. Трябва поне да си траете, да покажете че имате поне малко благородство. А вие лаете, все едно имате достойнство. Ама във фиша със заплатата ви пише, че нямате.
162
2
 
4
 
! Отговори
селянин преди 3 години
и по коко илядарки ке гепи всеки от наште лъвчета
161
1
 
19
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Та колко пари ще получаст за тзои "мач" тези наши "футболисти" ???!!!А за болни деца няма пари, нали ???!!!
160
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Резултатът е добър,можеше да е къде по-зле!
159
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не са ги ваксинирали затова! Ако им беха шибнали по една Астра или Спутник,друга щеше да е работата!
158
3
 
12
 
! Отговори
хуху преди 3 години
давайте ЛЪВОВЕ! Само напред, световната титла е наша. Ще превземем Катар 2022год!!!
157
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че сме гола вода е така, ама и великия футболен коментатор Василев за първия гол казва - "логичното се случва". Абе може ли така да се говори. Не може една държава без самочувствие. Ще видим победи през крив макарон по този начин.
156
1
 
23
 
! Отговори
Майна преди 3 години
На нашите дървета шанса да вземат точка е на параолимпийските игри.Каквато държавата такъв и футбола и всичко останало.
155
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе какво второ полувреме бе, сега гледах последните 2-3 минути от мача ония правиха такива остри атаки а нашите статисти едвам устискаха.
154
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия изглеждаха като сборен отбор на помощните училища.
153
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помня времената, когато Швейцария беше футболно джудже от типа на Малта, Лихтенщайн, Люксембург и др. подобни държавици. Всеки нормален отбор ги биеше. Как това футболно джудже стана силен европейски отбор, а ние отидохме на тяхното място? Нали уж демокрацията щеше да ни даде повече възможности да се развиваме? Вместо прогрес - регрес. И то във всяка една област, не само във футбола.
152
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите балерини при 0:3 играеха така сякаш пазят резултата, отбора по художествена гимнастика щеше да играе по мъжки от тия.
151
0
 
28
 
! Отговори
дедо гого преди 3 години
Ясене, махай ги тия супер играчи, дето се самоконтузват при първи ритник по топката. В следващия мач пусни отбора на Арда или Ботев-Враца, по-добре ще се справят...
150
4
 
10
 
! Отговори
9 преди 3 години
До АнониВкараха само два гола!И не ги махна до края -очакваше да пуснат още 2-3 гола в нашата врата!Забележете-движат се като щангисти по терена, реагират с бързината на костенурки,всяка трета топка е загубена,треньорът доволен от резултата...чалга футбол като в политиката!Но , Четвърти април наближава-всички вън!

Спонсорирани публикации