Пролетни чанти - кой модел се завръща?

Той е изключително удобен и побира доста неща
28 мар 2021 17:40, Дарена Найденова
9
Пролетни чанти - кой модел се завръща?
IStockphoto

Няма да лъжем и да се правим, че портмонетата ни не са били забутани в някое чекмедже през последната година. За ходенето до магазина или взимането на доставената храна ни трябваха само определена сума пари, която спокойно можехме да сложим по джобовете си. Кредитните карти, личните документи и червилото като че ли станаха ненужни по време на пандемията и останаха вкъщи за дълъг период от време.

Но със затоплянето на времето и целия напредък с ваксинацията, изведнъж виждаме светлина в края на тунела. Бавно приветстваме модните тенденции, като заменяме домашните чехли с високи токчета, а анцузите отстъпват място на дънките и официалните панталони. За да бъде визията ни напълно завършена, ни трябва и подходяща чанта, която да събере всичките ни аксесоари и важни неща.
 
Въпреки че капитонираните стилове не са нищо ново, подплатените чанти набират популярност и в момента заливат пазара. Те често са с големи размери и приличат малко на възглавница, което пасва идеално на новото ни нормално ежедневие. По този начин съчетавате домашния уют с уличната елегантност.
 
Именно подплатените чанти ще бъдат една от популярните тенденции през тази година, като няма значение какъв точно модел ще изберете. Може да заложите на клъч, пазарска чанта, чанта през рамото или раница, като всеки един от тях ще добави малко разнообразие и забавление към облеклото ви.
 

Не пропускайте дигиталното събитие „Светът на Tialoto“, за да научите повече за тенденциите за пролет-лято 2021. То ще бъде на 31 март от 14:15 часа, на живо във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грозна мода-без стил,без грам елегантност.Жената с гоыямата чанта е просто ужасна.Прическа-ела с мен в пеьефата,облекло -харизано от последния чувал на втора употреба.
7
0
 
0
 
! Отговори
пак аз преди 3 години
На втората снимка
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази на снимката е като клошарка.
5
0
 
5
 
! Отговори
Фелини преди 3 години
Глупотевини,уютно с възглавница?Колкото е по-голяма торбата, толкова е по-лоша визията, но това е на мода : деградация във всяко едно отношение!😃
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лилето Павлова ,знае цената на модата.След като продъни с винетките бюджетана шофьорите,отпраши с чантетата вГейропа.Съдиите отмениха,но някойсъд не ги лови.По време на съдиите при еврейте,държавността е тотално разрушена.Еднокнижника това не е прочел.
3
1
 
6
 
! Отговори
мани, бегай! преди 3 години
Ако тази от инстраграм трябва да ми е еталон... Тя като излязла от дикенсов роман, ***...
2
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПРИ ДЕГРАДАЦИЯТА, МОДАТА СЕ ВРЪЩА ДО НИВО НАЙ-ПРАКТИЧНО!!!НА МОДА Е ПАЗАРСКАТА ТОРБА!
1
0
 
5
 
! Отговори
Ами Как Кой Модел преди 3 години
КОВИД-Ретро-Щам!

Спонсорирани публикации