Според зодията: Как да се сдобрите след караница?

Хората от някои знаци се сърдят с дни
28 мар 2021 23:00, Теодора Драгоева
12
Според зодията: Как да се сдобрите след караница?
Снимка: Pixabay

Не винаги времето е слънчево в любовните взаимоотношения. Случва се да има и мрачни дни. Въпросът е да се научите да разрешавате споровете с половинката си възможно най-бързо, ако искате връзката ви да е жива по-дълго. Но как да се помирите с партньора си след разгорещена караница?

 
Следващият път, когато се окажете в тази ситуация и нямате представа как да смалите дистанцията, опитайте се да използвате тези съвети, базирани на зодиакалните знаци: 
 
Овен
 
Когато се скарате с партньора си от зодия Овен, особено ако причината за това е у вас, забравете за своята гордост и го помолете за прошка. Обещайте на половинката си никога повече да не допускате същата грешка. Придържайте се към думата си, тъй като Овенът няма да толерира неспазени обещания. Опитайте се никога да не засягате егото му публично.
 
Телец 
 
Телецът е най-упоритият знак. Ако ако половинката ви е от тази зодия, вероятно ще ви се наложи да отстъпите и да приемете гледната точка на партньора си. Инатият Телец няма да подаде ръка за помирение пръв. Ако искате да избегнете бъдещи по-сериозни конфликти с него, приемете, че ще трябва да бъдете по-толерантната страна в отношенията и ще правите повечето компромиси.
 
Близнаци
 
Нищо не разтопява по-бързо сърцето на Близнаци от хумора. Напишете забавна бележка с извинение на вашия любим от този знак. Ако сте допуснали сериозна грешка, напишете искрено писмо с молба за прошка. Близнаците обичат бързи и решителни действия. Те не понасят пасивната агресия и предпочитат да изглаждат отношенията си с половинката чрез общуване. 
 
Рак
 
Ако искате да се помирите с Рака, ще трябва да се въоражите с търпение, деликатност и такт. Чувствата на хората от този знак лесно се нараняват и им отнема време да простят. Кажете на партньора си, че не можете да живеете без любовта му и той ще омекне. Ако все още ви е малко сърдит, сгответе му любимото ястие и отделете повече време, за да изслушате тревогите му.
 
Останалите зодии ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
От Теле до Теле, раэлика квет Теди
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** е Минко47год.Ерген

Спонсорирани публикации