Шей Мичъл разкрива как извайва тялото си

Актрисата се храни умерено
Обновена: 30 мар 2021 18:28 | 30 мар 2021 18:27, Дарена Найденова
3
Шей Мичъл разкрива как извайва тялото си
БГНЕС

Шей Мичъл доби световна слава благодарение на сериала „Малки сладки лъжкини“, където влезе в ролята на Емили Фийлдс. Милиони фенове по целия свят тръпнеха в очакване да разберат кой е злодеят в поредицата, като гледаха с интерес как Емили и приятелките ѝ се справят с трудностите на живота, любовта и приятелството. „Малки сладки лъжкини“ приключи през 2017 година, но звездата на Мичъл не залезе.

Актрисата продължи да властва в социалните мрежи, като профилите ѝ се следят от милиони фенове по целия свят, които искат да разберат нещо повече за живота ѝ. Това накара Мичъл да създаде и канал в YouTube, където прави различни разкрития за ежедневието си, както и предизвикателства, в които участват колегите ѝ от „Малки сладки лъжкини“. След като TikTok набра огромна популярност, Шей се появи и там, където забавлява публиката с видеа, които не могат да се видят в другите ѝ платформи.
 
Освен че забавлява аудиторията си, Мичъл се е превърнала и във фитнес вдъхновение за много момичета. Тя постоянно публикува тренировките и начина си на хранене, като уверява, че резултати се постигат само с постоянство и отдаденост. Въпреки че често показва как яде вредни храни като пици и бургери, актрисата след това гори калориите с дълги тренировки под зоркото око на професионалисти.
 
„Моята философия за храната е, че всичко трябва да е в умерени количества“, казва тя пред Women's Health. Тя допълва, че не вярва в диетите и яде това, което иска, когато иска. С този начин на мислене се надява да даде пример на дъщеря си – едногодишната Атлас – и да я научи да цени храната, да знае откъде идва тя. „Водихме я на фермерски пазар и искам да ѝ покажа, че тази храна идва от определено място“, споделя Шей.
 
Що се отнася до дневното ѝ меню, Мичъл го споделя с Women's Health, като част от ястията приготвя сама.

Закуска
 
Шей обича да тренира сутрин, така че първото нещо, което прави е една 30-минутна сесия във фитнеса. Казва, че не е гладна, когато се събуди, така че това ѝ дава правото да остави закуската за след тренировката. Обяснява, че приготвя едно и също ястие всеки ден. „Голям фен съм на яйчената кесадила, която видях в TikTok. Никога не ми омръзва“, споделя актрисата пред Women's Health.

Още за диетата на Шей Мичъл ще откриете в материала на Tialoto.bg

Не пропускайте дигиталното събитие „Светът на Tialoto“, за да научите още съвети за здравословното хранене тази пролет. То ще бъде на 31 март от 14:15 часа, на живо във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!
1
1
 
0
 
! Отговори
Дедо Пенс преди 3 години
Душичка невинна !!!

Спонсорирани публикации