Зодиите през април - какво да очаквате?

Вижте кои са най-важните дати през новия месец
30 мар 2021 17:07, Екип на Tialoto.bg
2
Зодиите през април - какво да очаквате?
IStockphoto

Април е период, в който трябва да обърнем внимание на себе си. Месецът ще разкрие много възможности за личностно израстване – както в творчески план, така и в кариерата.

Основната тайна на успеха сега не е да седите на едно място, а да бъдете по-взискателни и по-критични към себе си. В същото време е важно да не изпадате в крайности, обективно оценявайте собствените си успехи и постижения.
 
За мнозина ще бъде полезно да изберат определен човек за ориентир – духовен, морален, професионален. Наличието на ясен образ ще ви помогне да разберете по-добре целта си.
 
Важни дати
 
На 4 април Меркурий влиза в Овен
 
Тази астрологична позиция насърчава активното взаимодействие с хората. Не е задължително да бъде ефективно. Взаимното разбирателство с другите може да бъде силно изкривено поради факта, че прекомерната импулсивност ще попречи на хората да се слушат. През този период е важно всички да бъдат по-взискателни към себе си, но и да бъдат добронамерени към околните. Не е идеалното време за конфликти.
 
Венера влиза в Телец на 14 април
 
Романтиката ще излезе на преден план при всички, които имат връзка. Що се отнася до необвързаните, опитите за намиране на партньор ще са по-скоро неуспешни. Но могат да се окажат страна в любовен триъгълник, което не трябва да се приема като нещо положително. Ако се окажете в подобно положение е най-добре да го избегнете. Хладният ум през текущия месец е безусловна гаранция за вашия мир.

На 19 април ще има съвпад на Слънцето и Меркурий
 
Това е времето, когато можете да постигнете значителен успех с подкрепата на съмишленици. Чрез съвместни усилия хората ще могат да постигнат колосален успех. През този период всичко старо и лошо ще бъде победено и оставено в миналото.

На 23 април Марс навлиза в Рак
 
В хората се събужда желание да намерят отклик у тези, които са им интересни и съпричастни. Но не изпадайте в крайности и най-важното – не бъдете зависими от оценките на другите.
 
Пълна прогноза по зодии за месец април ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
4
 
! Отговори
НЕВМЕНЯЕМ преди 3 години
Стана ли ви зелето?Моето се вмириса и вони!

Спонсорирани публикации