Бананово - сред цветовете за летен маникюр

Ето как ще се лакираме след пролетта
2
Бананово - сред цветовете за летен маникюр
IStockphoto

Що се отнася до подходящите за сезона цветове на ноктите, никой не крещи "лято" по-сило от жълтия маникюр. Ето защо може да разчитате на яркия, весел и слънчев цвят да се завърне през топлите месеци, които вече надничат зад ъгъла. Постепенно започнахме да сменяме гардероба си и вече не разчитаме толкова много на дебелите дрехи. Вместо тя обличаме нещо по-тънко и по-проветриво. 

С настъпването на лятото е време да променим и маникюра си. Ескпертите са съгласни, че неоновото и пастелно жълто са перфектните нюанси за топлото време, независимо дали говорим за пръстите на краката или ръцете. Може да изберете нещо в цвят горчица или пък да използвате лимонов нюанс, за да отбележите началото на отпускарския сезон. 
 
Ако пък нямате търпение за лятото, може да си направите преходен маникюр, като използвате неоновото жълто. То е чудесен вариант за високите температури през деня и прохладните вечери, които наблюдаваме през пролетта. Не се набива много на очи, но пък е перфектно за комбиниране с по-леките и цветни дрехи. 
 
Даваме ви пет лесни идеи, от които да се вдъхновите за използването на жълтия цвят това лято: 
 
Бананови върхове
 
Френският маникюр никога няма да излезе от мода, тъй като се свързва с елегантност и стил. Той придава на ръката малко по-издължен вид и спомага да прибавите разнообразие към визията си. И докато през зимата разчитахме на черни или тъмни върхове на ноктите, то пролетта и лятото са сезоните на по-ярките цветове. 
 
Именно затова една от тенденциите за тази ходина е т.нар. "френски маникюр с бананови върхове". Това е една свежа промяна на класическия стил, която гарантирано ще ви спечели точки както сред приятелите, така и в офиса.
 
Още за актуалните цветове в маникюра ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С този бананов цвят оптически ръцете изглеждат уморени. Но като се е казало мода и всички юруш на бананите. Имайте предвид, че модата има свойствата на оръжие за масово поразяване. :D
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мн са ти грозни ноктите, дано поне имашЦици

Спонсорирани публикации