Борисов: Поклон пред Жоро Коритаров!

Журналистът е бил вече ваксиниран с първа доза
6 апр 2021 15:34,
141
Борисов: Поклон пред Жоро Коритаров!
Снимка: БГНЕС

"Поклон пред Жоро Коритаров!". Това написа на профила си във Фейсбук премиерът Бойко Борисов, който придружи поста си със снимка на известния тв журналист, който почина тази сутрин от COVID-19.

Вчера по обяд Коритаров е бил откаран в болница "Токуда", където е дал положителен PCR. Имал е и сърдечна недостатъчност.

Още по темата


Той проявил симптоми вчера сутринта по време на ефир, съобщи пред "24 часа" Георги Харизанов, който е директор на ТВ "Европа". Трудно дишал, не можел да се изкашля, сърцето му прескачало. Към обяд се влошил и го закарали в болница.

Коритаров е бил ваксиниран с първа доза и предстояло тези дни да му поставят втора, казал самият той на Харизанов, когато се появили съмненията, че е заразен с коронавирус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49, 50 /// Напротив. Като не знаете как протича заболяването е безсмислено да пишете. Да напълно е възможно да е бил болен по времето на първата ваксина. В 99% от случаите инфекцията първоначално е без симптоми. По всяка вероятност ваксината не е сработила защото е поставена в прекалено късен етап. След това вече е редувал периоди на температура и временно подобрение които са ги счели за страничен ефект от ваксината
82
4
 
5
 
! Отговори
Аа преди 3 години
До 85По-малко от 21 дни(пфайзер) интервал няма. А при все, че до преди 2 дни имаше само ваксини на АстраЗенека, подозирам тях.
81
2
 
31
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Не коментирам човека Коритаров, Мир на Душата му!Някой има ли подробности от неговото заболяване???Информацията от неговия шеф в телевизията бе, че Коритаров буквално преди ден бил в отлична форма, двамата се смеели и коментирали предавания!Извинявам се, но КОВИД-19 не действа толкова бързо -това ми изглежда на изненадващ инфаркт или инсултна човек имащ КОВИД в организма си.Коронавирусът първо поразява белите дробове за около 2-3 седмици,а не за 1 нощ.Нека да бъдем сериозни!!!!!
80
1
 
6
 
! Отговори
до 82 преди 3 години
При всяка ваксина дните между първа и втора доза са различен брой. Изчисляват ги в седмици. Има ваксини с разлика между първа и втора доза около 72 дни.
79
1
 
4
 
! Отговори
Богат от Ковид преди 3 години
не е починал в Бг.Айде со здраве !!
78
1
 
1
 
! Отговори
Аа преди 3 години
пардон, анонимен 47 и 48
77
6
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 49, 50 преди 3 години
Няма как да се е ваксинирал заразен, тък като в статията се казва ,че му е предстояла втора доза тези дни. Втора доза се поставя минимум 4седмици(28 дни) след 1ва. Ако на него сега му е предсотяла 2ра доза,това значи ,че поне преди 20 дни си е поставил 1вата. Евда ли човека е от преди 20 дни заразен с Ковид,без симптоми и си ходи така на работа, насам натам ...и изведъж за няма и 24 часа - ковид и айде. Просто все още има и други болести и състояния, довеждащи до смърт. Жалко!
76
15
 
17
 
! Отговори
факт преди 3 години
тоя мръъсник плуееше против комуниститепяна му излизаше от устатаи гонеше гостите от студиотоако кажеха нещо добро за социализма
75
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнете как сега от горе Ви гледа г-н Коритаров и се чуди с тези големи и умни очи какво изобщо публикувате в коментарите!?! Човека имаше висок праг на търпимост. Сега Ви гледа и се чуди от коя планета падате. Засрамете се! Безбожници! Това е скръбна вест. Не е докторски гайдлайн.Почитай в мир, г-н Коритаров!
74
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой знае ли от коя марка ваксина е умрял?
73
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко е следващият!
72
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 74Знаеш ли приказката:"Който нож вади,от нож умира. "
71
8
 
8
 
! Отговори
Do71 преди 3 години
Простотията ви е пословична.Аз не съм привърженик на Герб,не съм гласувала за тях,но съм омерзена от такова като вас.
70
7
 
8
 
! Отговори
учен с опит преди 3 години
набийте ваксината и на Бойкои да очакваме
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 54Ти си пълен и от бате.
68
2
 
15
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
За мъртвите или добро или нищо ,така че за Коритаров .............
67
1
 
4
 
! Отговори
Герберасти, сър! преди 3 години
Поне 3-*** герберасти си спомнят как през 2018, хара били падали прави от К19!Типично по герберастки - той вируса се казва ковид 19 не случайно , а защото се появи 2019!!!
66
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не отклонявайте вниманието. Бойко е за затвора! С фейсбук не се бяга от затвора !
65
3
 
5
 
! Отговори
до65 преди 3 години
Tи още малко ще си спомниш и 1988 как са падали прави от Ковид!Айде бегай с 200!
64
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко борисов дано и той утре да хвърли топа.. ще отида да се изпикая на гроба му!

Спонсорирани публикации