Убитият на "Симеоновско шосе" е 46-годишният Николай Дракополов

Той е собственик на автокъща "Тони-Авто"
6 апр 2021 22:17, Нели Христова
351
Убитият на  "Симеоновско шосе" е 46-годишният Николай Дракополов
Снимка: Bulgaria ON AIR

Бизнесмен е застрелян на "Симеоновско шосе" в София. Прокуратурата потвърди, че това е 46-годишен мъж, който е собственик на автокъща "Тони-Авто" и се казва Николай Дракополов, съобщават от Bulgaria ON AIR.

В луксозния автомобил на предната седалка е имало и 11-годишно дете, то не е пострадало и е прибрано от семейството.

На място има и съдебен лекар, открити са две гилзи.

Сигналът към полицията е подаден в 20:04 ч. Линейката е пристигнала за 12 минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
205
4
 
3
 
! Отговори
до 242 преди 3 години
писаха и тука медиите, ама няма кой да чете, ето ги заглавията:"Руското ядрено цунами, което Кремъл разполага в Арктика" - публикувана преди 18 часаАтомният носител на "Посейдон" - преди 13 часа публикувананещата не са на добре, скоро КОВИД, ще ни е най-малкият проблем...
204
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все като има избори я убият някой,я отвлекат...
203
1
 
8
 
! Отговори
Военен брокер преди 3 години
Лихва на лихвата на лихвата и накря така става
202
3
 
8
 
! Отговори
до 240 преди 3 години
ти нещо май за Посейдон системата, която Русия монтира в Арктика не си чул - прави 1500 метра Цунами чрез ядрен взрив под океана и залива и унищожава 75% от САЩ с един удар - това го монтираха тия дни като НАТО започна ученията си - преди това САЩ и НАТО си мислеха, че това са фантазии на Путин, щото той още преди 1-2 години каза за системата в презентация - сега се оказа, че не са фантазии, а е реална и функционира - това в Афганистан имат ли го?!
201
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само Креди Суис ще загубят 5 милиарда от този фалирал фонд.И част от тези загуби ще бъдат прехвърлени върху клиенти на банката.ЗАПОЧНА се.Домино...........Коя е следващата банка?
200
3
 
1
 
! Отговори
179 преди 3 години
Абе за какви войни пак дрънкате бе професорите. Нали 60 те и 70 те години когато СССР и Сащ бяха не със 5 а със 100 гърди напред технологгично от другите държави претърпяха военни поръжения срещу войници тип партизани. Сега Всичко е равно . Един Пакистан е въоръжен до зъби. Това е достатъчно цяла средна Азия да има достъп до тези оръжия. Държави ,които до преди 20-30 години са нямали нищо сега имат почти всички джаджи които и супер -силите имат.
199
1
 
7
 
! Отговори
Педро преди 3 години
Латино сериал
198
1
 
10
 
! Отговори
до 234 преди 3 години
е то 2008 повлекоха крак Лемън Брадърс с едва 11 милиарди, ти сега пишеш за 20, то работата е гарант - сега проверих и тези Archegos са фалирали преди 10-12 часа, поне преди толкова западните медии са писали. явно цунамито в момента се формира и идва.
197
7
 
10
 
! Отговори
kiko преди 3 години
Да живее САЩ, да живеят Великобритания и ЕС ! Напред към Европа! Време е да се отърсим от руснаците и пропадналия им комунистически и грабителски режим!
196
1
 
6
 
! Отговори
Легайте си преди 3 години
Хората си оправят бизнеса.
195
13
 
13
 
! Отговори
мафията от Учиндол преди 3 години
Искахте Слави? На ви сега, още от първия ден се почна. И това е само началото, тепърва мафията ще се развихри
194
1
 
9
 
! Отговори
до 224 преди 3 години
Те новине в България идват бавно или изобщо не идват. Борсовия фонд дето фалира се казва "Archegos" и е 20 Милиарда. Интересното е, че Морган-Стенли продават 5 Милиарда от дела си в него часове преди фалита, т.е. са имали вътрешна информация, което си е криминално, не се някой ще им търси сметка - за милиони, няма закони. В момента най-големите губещи са Японците от Номура и Швейцарците дето си ги споменал. Това са все имена непознати за Барба Ганиос-ците, но нещата са почти като 2008-9.
193
2
 
9
 
! Отговори
Е преди 3 години
Като бяхме млади пак така беше...
192
8
 
7
 
! Отговори
Боко-тиквата преди 3 години
Трябва да бъде насаден СТРАХ в душите на българите за да ме изберат пак.Ще се погрижа за това ЛИЧНО.
191
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ! до 215САЩ и западните държави са тея дето дават хляб на Китай, НАТО - тея заради които руснаците си седят в кочинката и си бутат номерата там където може да минат - бившите съветски републики като Украйна и България. В останалите като Словения, Чехия, Румъния където БКП бяха забранени със закон, а руснак е *** дума, нещата не стоят така.
190
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дей Гешев бре?! Много се надуваше след театъра със "шпионите", а сега няма следа от него..
189
9
 
7
 
! Отговори
Ние сме защитени преди 3 години
Слави ни ръководи. Никой нема да иска да влезе на тая територия.
188
1
 
16
 
! Отговори
Е ми, преди 3 години
Някой май е дал пари, но е недоволен от получените гласове за тях в неделя....
187
12
 
14
 
! Отговори
! до 215 преди 3 години
Ако нападнат Русия е много вероятно след 2 седмици градовете да се казват Берлинов, Парижмунск и Мадриданск...дай малко по-сериозно. В момента няма кой да се опре на Китай и Русия на международно ниво. НАТО само гледаше докато Русия окупираше, ама сега ще завземат. Русия е в апогея си от над 40 години, Китай е на крачка от световното лидерство. Кои са НАТО....САЩ и ...?!?!
186
5
 
19
 
! Отговори
Муахаха преди 3 години
Другарчета, вие май не сте чули, че в САЩ вече първият фонд фалира, Швейцарската Кредит Суиз, загуби 5 милиарда от тоя фалирал фонд и вече уволниха цялото ръководство. Очаква се, в следващите седмици ефекта на доминото. Така, че икономическата криза е вече сигурно за световна война не знам, но като фалираш - какво ти остава - това беше и причината Хитлер да почне 2-рата световна.

Спонсорирани публикации