В памет на принцеса Даяна - специален плакет пред дома й в Лондон

Там тя живее с близки приятелки, докато работи като бавачка
4
В памет на принцеса Даяна - специален плакет пред дома й в Лондон
Снимка: БГНЕС

Домът на принцеса Даяна, където тя живее със свои приятелки до 1981 година, ще бъде още по-забележим за туристите и жителите. Едва ли има фен на кралското семейство, който да не знае къде точно е живяла лейди Ди преди да замине за двореца, но сега мястото ще се сдобие и с още един от най-почетните символи на столицата на Англия. 

Братът на Даяна – Чарлз Спенсър – разкри, че в момента се изработва син плакет, който ще бъде поставен пред дома на принцесата. „Развълнуван съм от тези фотографии, които показват как се прави синият плакет за дома, където Даяна беше толкова щастлива в своите тийнейджърски години“, пише Чарлз в социалните мрежи. Той благодари на компанията, която се занимава с изработката и заяви, че това е прекрасен жест към покойната му сестра.
 
Върху плакета ще бъде изписано „Даяна Спенсър, покойната принцеса на Уелс, 1961-1997 година, живя тук от 1979 до 1981 година“. Докато живее в апартамента с приятелките си, Даяна работи като бавачка и учителка в детска градина. След запознаването си с принц Чарлз, тя продължава да споделя дома с няколко момичета, като често е била причаквана от папараци и репортери, за да бъде разпитвана за връзката си с принца.


Източник: Tialoto.bg 

4
Още от САЩ
Как едно американско семейство си купи къща в Италия онлайн "на сляпо"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
иванова преди 1 седмица
то пък един принц!
1
4
 
1
 
! Отговори
Вероятно... преди 1 седмица
...са монтирали плакета на парче бетон от злополучния тунел в Париж? И на него има посвещение от тайните служби на кралицата?