Арнолд Шварценегер, Самюъл Джаксън... Кои звезди насърчават ваксинацията?

Те показаха клипове и снимки в социалните мрежи
13 апр 2021 21:50, Иванка Гъркова
27
Арнолд Шварценегер, Самюъл Джаксън... Кои звезди насърчават ваксинацията?
БГНЕС/ IStockphoto

Една година след началото на пандемията всички ние продължаваме да живеем в изолация, но с идването на ваксините имаме надежда, че скоро ще се върнем към нормалния начин на живот.

Много известни личности месеци наред показваха в социалните мрежи колко е важно да носим предпазна маска и да спазваме хигиена, за да не се заразим с коронавируса и да предпазим околните. Днес голяма част от тях дават отново пример, качвайки видеа и селфита от тяхната ваксинация.
 
Наскоро от администрацията на президента Джо Байдън обявиха, че стартират нова кампания, която има за цел да популяризира ваксините сред американците. Тя ще включва не само известни имена, които са поддръжници на Джо Байдън, но и техни колеги и инфлуенсъри, които хората много добре познават и следят във Facebook, Twitter и Instagram всеки ден.
 
В САЩ, както и у нас, много хора все още се колебаят дали да си поставят ваксина, а известните имена са само част от онези, наред с медицинските специалисти, които им помагат да вземат решение.
 
Вижте повече кои са първите звезди, показали в интернет как се ваксинират:

Арнолд Шварценегер
 
Звездата от „Терминаторът“ получи първата доза ваксина още на 20 януари, при това не му се наложи дори да ходи до лечебно заведение. Седейки удобно в колата си, подал ръка през прозореца, медицинско лице му постави инжекцията.
 
Холивудската звезда посочи, че никога не е бил толкова щастлив, чакайки на опашка. „Елате с мен, ако искате да живеете“, добави той и прикани хората да последват примера му.
 
Самюъл Джаксън
 
С предпазна маска на тема „Marvel“, актьорът чакаше на опашка дълго време, но не се отказа.
 
В Instagram Джаксън сподели селфи, на което се вижда, че е в колата, чакайки да му дойде редът на специалния паркинг за ваксинация.
 
Още звезди, показващи своята ваксинация, ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо е толкова важно за властелините световни ваксинацията да върви на пълна скорост? Защото са загрижени за населението и скъпоценното му здраве? Замислете се малко.
11
0
 
7
 
! Отговори
От Канада преди 3 години
Тук става нещо.Преди 2 седмици всичко в Монреал бе на затихване, нямаше почти никакви ограничения и хората се готвиха да посрещнат пролетта и лятото след дългата зима.Изведнъж от Онтарио техният премиер излезе с изявление за пълен лок-даун заради препълнени болници, това малко преди католическия Великден.Премиерът на Квебек въпреки липсата на болни затвори всичко, полицейски час в 20ч, казвайки, че действа превантивно ... и всичко това проектирано до около 25 юни.Честно казано съм объркан!!!
10
0
 
3
 
! Отговори
Пича преди 3 години
Най-нелепото е, че основната защита от коронавируса си е същата като при всеки друг вирус - здрава имунна система, здравословен начин на живот. Ама я го кажи на хората, дето като стъпят на кантара го правят на ваденка, ама иначе се оплакват от дискриминация ако отбележиш тоя факт и им препоръчаш диета или упражнения. На запад просто нормализираха тоя манталитет, и сега берат плодовете.
9
1
 
3
 
! Отговори
Пича преди 3 години
"97% изкарваш безсимптомно.. без ваксиниране..3% ваксината може да ти причини тромбоза и да..."Общо взето това е - шансът да ритнеш камбаната от ваксината е по-висок от шанса да ритнеш камбаната от вируса. Тук Астра Зенека стана печално известна, пък в САЩ разследват тази на Джонсън & Джонсън. Клоунски свят, това е то.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е ваксиниран.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На реклама блъскаЯ покажете как са го ваксинирали с ДТК+полиомиелит
6
0
 
3
 
! Отговори
Кемикъл Брадърс преди 3 години
Арни колкото се е боцкал с химии, една в повече няма да го уплаши.....
5
0
 
7
 
! Отговори
Предупреждение преди 3 години
Трябва да знаете, че стероидите намаляват значително нивото на имунната система!Много внимавайте с приемането им, точно затова няколко бодибилдъра си заминаха от КОВИД.
4
0
 
1
 
! Отговори
DMX преди 3 години
Ханк Арън насърчаваше. И Марвин Хаглър.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не кажете кои НЕ насърчават да си опитна мишка?
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арнолд е тотална разруха.Не знам кой въведе модата по тези надутите изкуствени мускули, които са смешни и се постигат със стероиди и разни химии.Лапетата направо си разбиват здравето с тая жалка мода.Надутите мускули на Арни не са нито полезни за здравето, нито са ефективни при бой.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Станали са рекламни лица на ваксините.

Спонсорирани публикации