Седмичен хороскоп вещае токсични връзки за Лъва

Ето какво да очаквате от 19 до 25 април
19 апр 2021 16:35, Иванка Гъркова
21
Седмичен хороскоп вещае токсични връзки за Лъва
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 
Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 19 – 25 април, изготвен от астролога Петя Георгиева
 
Овен
 
Вариантите за изява ще са повече от обикновено. Ще постигнете целите си, при това без особени усилия и без да е „на всяка цена“. Колкото сте по-инициативни, толкова по-добре. Ще се запознаете и с нови хора, без значение дали ще е реално или виртуално, и тези контакти ще се окажат доста полезни и устойчиви. Разбира се, не всичко ще е „цветя и рози“. През първите дни може да имате проблеми с колегите, но ако подходите тактично и разумно, ситуацията ще се успокои.
 
Телец
 
Първият и последният ден от седмицата може да са критични, всички останали ще са сравнително спокойни. В споменатите два дни вероятно ще се наложи да се занимавате с непознати дейности и то скоростно, а на вас никак не ви е приятно да бързате и да не можете да обмислите спокойно действията си. Следвайте интуицията и не се съмнявайте в себе си. Основен критерий за полезност ще е очакваният финансов резултат. Добре похарчените пари ще са тези, които ще употребите лично за себе си, за повишаване на знанията и подобряване на външния ви вид.
 
Близнаци
 
Интересен и динамичен период предстои. Събитията ще са разнообразни и на моменти ще ви „изваждат от релси“. При това не защото ще се случва нещо много лошо, а защото вие сте нетърпеливи и доста често „тичате пред вятъра“, без да си давате сметка за това. Едно от условията за справяне с предизвикателствата е да не скромничите излишно. Разпределяйте силите и задачите си по възможност равномерно. Така ще поддържате устойчива работоспособност и ще успеете да си създадете запаси от ресурси. Ако вече имате уговорени някакви финансови постъпления, най-вероятно ще ги получите навреме.

Рак
 
Паметта ви ще е доста по-силна от обикновено през тази седмица и ще е подходящо да се ориентирате към интелектуални занимания, които към момента са ви затруднявали. Ще сте достатъчно продуктивни и ще успеете да съчетаете различни решения по оригинален начин. По време на работа можете да се придържате към принципа „трябва“, но по време на почивка прилагайте схемата „искам“ и не забравяйте да си създавате развлечения. Дори съвсем обикновени и неизискващи особени разходи ще се отразят положително на вдъхновението ви, особено ако са свързани с повече и по-интензивно движение.
Лъв
 
Не е желателно да оставате дълго време сами през тази седмица. Вие обичате да ви забелязват, да ви обръщат внимание и ще се чувствате много по-добре в компания, отколкото в уединение. Естествено, малко предпазливост няма да е излишна, за да избегнете евентуална зараза и за да игнорирате контактите с „токсични“ хора, чието присъствие се отразява зле на енергетиката ви. Когато ви е необходима помощ, ще я получавате. В отговор вие също бъдете отзивчиви. Финансовото ви състояние ще е без промяна, ако стриктно изпълнявате поетите ангажименти.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Токсична вратовръзка преди 3 години
Може и да не сме зодий, но ще го имаме в предвид.

Спонсорирани публикации