Пикси, боб... кои къси прически ще носим тази пролет?

Ето няколко идеи, които ще ви вдъхновят за подстрижка
Обновена: 23 апр 2021 22:30 | 23 апр 2021 22:30, Дарена Найденова
7
Пикси, боб... кои къси прически ще носим тази пролет?
Снимка: IStockphoto

Ако през целия си живот сте имали дълга коса, отрязването ѝ може да бъде абсолютно ужасяващо. Това, което прави скъсяването по-малко страшно, е да имате гаранция, че каквато и прическа да изберете, ще изглеждате добре след излизането си от салона. Тук идва моментът, в който трябва да определите формата на лицето си и да се съобразите с нея.

Независимо дали е във формата на сърце, овал, кръг или квадрат, стилистите могат да вземат под внимание формата на лицето ви, за да създадат персонализирана и красива прическа. За да ни кажат кои са най-подходящите къси стилове за всяка жена, на помощ идват художественият директор на Glamsquad Джовани Вакаро и фризьорката на знаменитости Шерил Бергами.
 
"Винаги се опитваме да дадем на клиента това, което иска, но също така да им дадем това, от което имат нужда и което да изглежда страхотно", казва Бергами пред InStyle. Двамата експерти споделят 7 прически за къса коса, определени според формата на лицето.
 
1. Първи номер
 
Ако търсите голяма промяна и смел поглед, почти голата глава е решението за вас. Бергами казва, че лицата с овална форма са най-подходящи за този стил. Вземете пример от актрисата Тифани Хадиш, чиято прическа изглежда шикозно и изтънчено в комбинация с овалното ѝ лице.

2. Къс Боб
 
Бергами казва пред InStyle, че подстригването в стил Боб е универсално, което означава, че работи почти върху всяка форма на лицето. Ако търсите някакъв по-остър външен вид, заложете на прическа като тази на Дуа Липа, като разделите косата си по средата.
 
Още предложения за къси прически ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
0
 
! Отговори
Г.Т. преди 2 години
Къс боб, дълъг боб, дебел боб, смилянски боб все ги ям добре сварени с мерудийка, наденица, сиренце и люта чушка!Или както беше лафа ... "Най-обичам бобА, лЕба и да е.А
1
1
 
1
 
! Отговори
Капещият Бретон преди 3 години
е номер 1 и винаги ще бъде!

Спонсорирани публикации