Розова луна в Скорпион - кои знаци ще засегне най-силно?

Няма как Телците да не го усетят
26 апр 2021 17:15, Иванка Гъркова
13
Розова луна в Скорпион - кои знаци ще засегне най-силно?
Pixabay

Пълнолунието в знак Скорпион е един от най-важните моменти в астрологията за месеца Така нареченото явление Розова луна, която е и първата Суперлуна за годината, която ще наблюдаваме днес, 26 април. С приближаването й до Земята, тя ще увеличи своята яркост, заради което получава и популярното название. 

Със старта на сезона на Телците и въпросното пълнолуние, много хора ще открият доста истини, свързани с техните емоции, дълго пазени тайни и най-съкровени желания. При мнозина се очаква висок интензитет в отношенията, най-вече при фиксираните знаци от зодиака. Ето защо хората, които ги притежават, ще усетят най-силно влиянието на луната, обяснява пред Bustle астрологът Нина Кан.  
 
Телецът ще ни насочи към уреждането на материални въпроси, докато енергията на Скорпиона ще ни направи по-уязвими - преди и малко след Суперлуната. Тя се намира на една права с Уран, което ще благоприятства за някои драми. 

Ето кои зодии ще засегне най-много Суперлуната в Скорпион?
 
1. Телец (20 април - 20 май)
 
Тъй като в момента Телците са в стихията си, няма как пълнолунието да не повлияе на техните планове. Но според астролога, то ще се концетрира най-вече върху техните взаимоотношения. ТПредставителите на знака ще разкрият някои тайни и покажат дълбоко вкорененото си недоволство по дадени въпроси. По този начин ще изхвърлят грешните хора от живота си и станат по-близки с партньора.  
 
Ако пък един Телец е сам, Суперлуната ще сложи кулминация на неговата емоционалност и той ще открие сърцето си на човека, който харесва. Неговата откровеност ще печели симпатиите на другите. 
 
2. Лъв (23 юли - 22 август)
 
Обикновено пълнолунието кара хората да размишляват, но това ще бъде доста емоционално за Лъвовете, които понякога са доста сантиментални. То ще ги накара да преосмислят връзките - с любимия човек, близките и дома. Независимо дали става дума за криза с гаджето, проблеми в семейството или липса на комуникация, отделете време, за да осмислите чувствата, които бушуват във вас, казва Нина Кан. 
 
Лъвът е доста самонадеян и има самочувствие, но в дните около и след 26 април трябва да спре да се самоизтъква и остави плановете за кариера настрани. Причината е, че първо трябва да оправи личните въпроси, за да върви напред в работата.  
 
Останалите зодии, които пълнолунието ще засегне, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В колко часа да наблюдаваме явлението?
2
0
 
0
 
! Отговори
11 преди 2 години
Вий вече тия Суперлуни ги пускате под път и над път. Уж били тез луни през няколко века, пък сега ги прайте през 2 месеца.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обиждаме да има.

Спонсорирани публикации