По-фотогенични в социалните мрежи - ето какви дрехи да изберете!

Даваме ви няколко идеи за нови покупки
Обновена: 1 май 2021 17:01 | 1 май 2021 16:32, Иванка Гъркова
4
По-фотогенични в социалните мрежи - ето какви дрехи да изберете!
Снимка: Pixabay

Пандемията ограничи до голяма степен общуването помежду ни. За една година то се пренесе почти на 90% в социалните мрежи. Спряхме да излизаме по заведенията, да ходим на кино и театър, да празнуваме рождените си дни, като месинджъра и някои приложения като Zoom се превърнаха в предпочитано място за комуникация. Но не спряхме да качваме снимки в Instagram и Facebook, където наред с рецепти за вкусни гозби, лесни идеи за прически и маникюри, получихме вдъхновение от много известни личности. Те бяха искрени с нас за това как се е променил гардеробът им по време на социална изолация и продължават да ни дават предложения за това как да се обличаме.

 
Независимо дали все още работите от вкъщи или сте в офиса, винаги е добре да сте наясно с най-новите модни тенденции. А и през пролет-лято 2021 ще имате възможност да носите по-цветни дрехи и аксесоари, които да съчетавате по различни начини. Но ако обичате да се снимате, трябва да ги подберете така, че да изглеждате по-примамливо.
 
Кои дрехи ще ви направят по-фотогенични?
 
Пролетта е вече при нас. Време е да се сбогувате с широките пуловери и свръхголеми суитшърти, като заложите на дрехи, които прилепват по-плътно по извивките ви, обясняват модни експерти пред Purewow.
 
Панталони с широки крачоли
 
В серия от материали ви разкрихме за тенденцията в панталоните. Да, чарлстонът се завръща. Въобще, по-официалните модели с висока талия и по-широки крачоли, са онова, без което не бива да минете през новия сезон.
 
Носейки такъв модел панталон, дори и с по-едра фигура, вие ще изглеждате на снимките с по-стройни крака – илюзия, която силуетът създава.
 
Може да съчетаете спортно-елегантен панталон с широки крачоли с тениска или къс топ, както и с обикновена памучна блузка или по-тънък пуловер. Не е задължително да сте с токчета. Белите кожени маратонки ще му паснат идеално!
 
Мидипола
 
Тя става както за по-слаби, така и за по-пълни жени, освен това е за всеки повод. Може да бъде прилепнала по тялото или асиметрична.
 
Освен изчистени, в един цвят, мидиполите този сезон ще виждаме и с нестандартни принтове. Например на точки или със закачливи надписи и емотиконки.
 
Още актуални модели, с които да бъдете по-фотогенични, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации