Китай се готви за Трета световна война с биологични оръжия от 6 години?

Твърдението е в документ, изготвен от американски следователи
104
Китай се готви за Трета световна война с биологични оръжия от 6 години?

Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с биологични и генетични оръжия, включително коронавирус, през последните шест години. Това показва документ, изготвен от американски следователи, за който съобщава „Дейли Мейл“.

Още по темата

Доказателствата, че Пекин е разглеждал като част от военния си потенциал коронавирусите ТОРС от 2015 г., породиха нови страхове относно каузата с Covid-19.

Документът сочи, че учени от Народната освободителна армия и здравни служители изследват манипулирането на болести, за да се произвеждат оръжия „по невиждан досега начин“.

Депутатът Том Тугендхат, председател на Комисията по външни работи, заяви: „Този документ поражда големи опасения относно амбициите на някои от тези, които съветват висшето партийно ръководство. Дори при най-строг контрол тези оръжия са опасни“.

Експертът по химически оръжия Хамиш де Бретън-Гордън каза: „Китай осуети всички опити за регулация и контрол на лабораториите му, където може да е имало такива експерименти“.

Разкритие в статията „Какво наистина се случи в Ухан“ беше публикувано вчера в „The Australian“.

Документът „Нови видове изкуствени вируси като генетични биооръжия“ твърди: „Откриването на способността за замразяване и изсушаване на микроорганизми е направило възможно съхраняването на биологични агенти и аерозолизирането им по време на атаки“. Налице са 18 учени, които са работили във „високорискови“ лаборатории, казват анализаторите.

Разузнавателните агенции подозират, че Covid-19 може да е резултат от неволно изтичане от лаборатория в Ухан. Но все още няма доказателства, че вирусът е пуснат умишлено. /БГНЕС/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още по темата: Китайвойнакоронавурис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
6
 
! Отговори
Барселона преди 2 години
Не се казва че е умишлено,а може би неволно гада е изскочил на свобода,което ако е така не ги оневинява...китайците..
37
4
 
8
 
! Отговори
гаргамел преди 2 години
ще се разбере кьде е заровено кучето
36
7
 
8
 
! Отговори
SHEFA преди 2 години
КОЛКО ПОЧИНАЛИ ИМА В КИТАЙ ОТ КОРОНА-ИМА ЛИ ДАННИ?-ЗА ИНДИЯ СЪЩО -ПЪЛНА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ-МЕДИИТЕ НЕ ИСКАТ ДА ПИШАТ-ЗАЩО????????????
35
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китай и Иран бяха на мушка ама нещо се обърка.
34
25
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв Китай, какви билологични оръжия, джендърите сега с това ли ще ви плашат! Никакви оръжия не са нужни, достатъчно е Владимир да ви врътне кранчето и ще стане по лошо от война, в Европа ще се върнат в средновековието. Я си носете паpцаллите на лицето защото полицията ще ви арестува и ще ви бие на улицата.
33
18
 
26
 
! Отговори
Сержант преди 2 години
Великобритания= империя на злото и нейният най-голям сателит САЩ. Всяко зло за земята тръгва от там.
32
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 35"Ако руснаците пуснат неунищожените им щамове антракс устойчиви към всякакви лекарства, тогава ще стане интересно."Руснаците могат да пуснат само миризма отзад и никак няма да ти е интересно, уверявам те.
31
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китай ще си плати с лихвите за биологичното война която поведе срещу света, и никакви чайкофили и комунизирани съветофили, русофили и путинофили няма да могат да го спасят.
30
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това че този Корона вирус е създаден по изкуствен път е очевадно.Проблема обаче на "производителите" на този вирус, дали е Китай или САЩ няма значение е че злите гении на този вирус не са предвидили, че човешкия организъм е една малка вселена, а не машина.Имунният ни отговор е различен и за това неуспеха на тези злодеи е гарантиран.
29
11
 
22
 
! Отговори
Майстора преди 2 години
Ще ми се да мога да разкажа на някой воювал в първата или втората световна война за "новата война" На някого, лежал в ледената тиня на окопите, докато артилерията дъни над главата му. И ще му кажа: в 2021 г имаме температура и някои кашлят, и ако си над 70-80 г. може да умреш (въпреки че мои роднини на тая възраст оздравяха). И ще му кажа: заради това "биооръжие" доброволно се лишаваме от всичките си свободи и права". И после просто ще седя и ще гледам лицето му.
28
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Китайски учени се подготвят за Трета световна война, водена с биологични и генетични оръжия, включително коронавирус, през последните шест години. Това показва документ, изготвен от американски следователи, за който съобщава Дейли Мейл."И на децата им е ясно, че ковид е американско дело, а Китай е използван за изкупителна жертва. Не Китай, а именно САЩ моментално започнаха да използват пандемията като повод за "големия рестарт".
27
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Факт"Прочете за проект MK-ULTRA и ще разберете защо ЕС слугува на УСА! "Аз знам защо ЕС слугува на УСА, защото УСА го пази от агресивните руснаци, ами ти ми кажи защо слугуваш на Русия?
26
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китай не само се готви ами вече я почна биологичната война преди 15 месеца.
25
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А може би някой търси начин и повод за да нападне Китай.Ако китайската икономика продължава да се развива с тези темпове,до десет години Китай ще доминира над целия свят.
24
8
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Прочете за проект MK-ULTRA и ще разберете защо ЕС слугува на УСА!
23
10
 
13
 
! Отговори
Крокодила Гена преди 2 години
Айде САЩ пак яхнаха хайли лайки или както там се нарича въображението им !
22
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом краварите видяха какво прави това "грипче",яко се стреснаха и веднага дръпнаха назад!Сега търсят усилено виновник за тая простотия!
21
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"биологични оръжия"Да, в мечтите на Гейтс и другите ретарди.
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой вярва ли още в КарамбаФикус-а?
19
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен"Унищожава белите дробове безвъзвратно. Имунната система на човека не е направена да се бори с такива вируси."Ти в телевизора ли живееш... Имаш ли някакъв досег с реалността? Смъртността е нищожна, познавам десетки преболедували, включително много стари и със съпътстващи заболявания. На това "биооръжие" му викахме ГРИП преди да се побъркаме.

Спонсорирани публикации