Анджелина Джоли призна защо още е сама

Отдавна не съм се срещала с никого, каза тя
13 май 2021 19:45, Петя Славова
29
Анджелина Джоли призна защо още е сама
Снимка: БГНЕС

"Бранджелина" се раздели преди почти пет години и оттогава нито Брад Пит, нито Анджелина Джоли имат сериозна връзка. 57-годишният актьор периодично е в центъра на вниманието поради ново романтично увлечение, но бившата му съпруга е изцяло фокусирана върху децата.

В скорошно интервю Анджи разкри някои неща за личния си живот и ролите в семейството си.

"Отдавна не съм се срещала с никого. Вероятно имам твърде много "не", споделя Анджи в интервю за E!News. "Имам шест много талантливи деца. Разбира се, събуждам се с мисълта: "Трябва да се уверя, че са добре".
 
"Но честно казано, нещата се промениха преди няколко години. Сега те искат да се уверят, че мама е добре. Те се грижат добре за мен, ние сме страхотен екип. Имам голям късмет и затова съм притеснена. Аз съм от тези, които винаги се притесняват, но ги обожавам".
 
Джоли и Пит имат шест наследници – 19-годишния Мадокс, 17-годишния Пакс, 16-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните близнаци Нокс и Вивиан. След развода актьорите се борят за попечителството над децата и досега никой от тях не мисли да прави компромиси.
 
Още от признанията на Анджелина Джоли вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да прави операция за обръщане на пола и да тръгне по мадами. Модерно е. Тая веждата не е ли свободна, ква беше, клара девилгне. Може да се гаджосат.
14
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие си мислите, че това е майтап но на запад се гледа много, ама много сериозно в последните години на т.н. криминален тормоз или харасмънт.Ако пратите 3 имейла за свалка на жена без тя да ви отговори като 2-та са в един ден, автоматично започва дело за тормоз срещу вас.А след като знаете, че тази ще следи в къщи всяка ваша дума, жест, които ще бъдат записани на камера + нейните чавета като свидетели; дори да я целунете по бузата когато не е на кеф ще започнат дела, едва ли си заслужава.
13
2
 
11
 
! Отговори
Anonymous преди 2 години
Не че нещо ама жена, която е била на хероин, махнала си е гърди и матка, преживяла е отдавна климактериума, снима се злодеидни роли, гони мъжа си и насърчава едното си дете да е травестит, за какво привличане от някой и към някой може да става въпрос. Не беше ли тя, която си носеше шишенце с кръв на врката от бившия мъж, това не е ли сатанизъм. Объркана работа, дано се оправи, ама надали!
12
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже и при нейните милиони няма мераклия.
11
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НИЩО ЧУДНО ПАК ДА СЕ ИЗПОКАРАМЕ В ТАЗИ ТЕМА!! :DАНДЖЕЛИНА СЪСИПА БРАД И МУ НАПРАВИ ЖИВОТА ЧЕРЕН!!!!КАТО Я ВИДЯ И СЕ ОЗЛОБЯВАМ ;D
10
5
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Обаче:-Ако трябва да сме сериозни /поне аз де!/ :-Тая дама наистина е..тежкагрозотия...Но:-Прочете биографията й!..Всъщност,живота й не е бил лек.Нещо повече:-Изрязване на "гърдите",премахване на яйчниците и матката,..там и другите проблеми, все пак действат много зле..Тази "томия" всъщност отнема 90 процента от същината на една жена...та така..Независимо от това,което написах долу /а аз го поддържам!/ ,изпитвам известна съпричастност към нея.../но аз съм си такъв-милостива личност../
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е опасно психо. Не знам кой би се хванал с нея.
8
7
 
7
 
! Отговори
asd преди 2 години
Голяма загадка - щото е стара и съсухрена със 17 деца може би
7
3
 
10
 
! Отговори
Швейк преди 2 години
Моята версия е, понеже е побъркан стар скелет с отрязани тсетсе, и с един куп осиновени никерийци и камбоджанци. Няма да чета вашата версия, но аз съм прав.
6
5
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
сега и жъ съ изповядам нящо:-НИ САМ некакъв красавец!..Обаче тая ГРОЗОТИЯ с това мощно квадратно чене като на робот,просто кърти класациите!
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4Да е жива и здрава.Ама няма ....
4
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Червените взеха властта и почнаха грабежите и убийствата.Днес казаха че и парите свършили.Браво другарю Радев !!За 1 ден надминахте онова което ГРАБ направи за 12 години !!
3
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малиииии тааа е фанала паяжина бе.
2
7
 
16
 
! Отговори
Васил Гюров преди 2 години
Сама щото никой не ще.А и за какво му е.
1
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой би искал да има нещо общо с тази застаряваща и погрозняла от болести и злоба истеричка?

Спонсорирани публикации