Настроение според зодията - какво е вашето?

Близнаците се адаптират лесно
14 май 2021 14:35, Теодора Драгоева
36
Настроение според зодията - какво е вашето?
IStockphoto

Всички ние преживяваме възходи и падения в живота си и естествено те влияят и на нашето настроение. Докато една добра новина носи щастие и смях в живота ни, лошата води до сълзи, плач и редица други емоции. Понякога поради различни причини, ние сме склонни да бъдем по-докачливи, чувствителни и разстроени.

Погледнете как вашата зодия влияе на настроението ви:

Овен
 
Вие обичате да доминирате във всяка една област от живота си. Именно затова, когато нещата не са във ваша юрисдикция, вие губите хладнокръвието и самоконтрола си и в крайна сметка избухвате. Трябва да се постараете да бъдете по-търпеливи и да приемате трудните моменти в живота си малко по-философски. В общи линии, когато сте в лошо настроение, целият свят разбира.
 
Телец
 
Вие вярвате, че животът ви трябва да бъде гладък път, покрит с цветя. Изобщо не желаете да срещате трудности и затова имате склонност да се разстройвате много бързо и понякога за най-дребните неща. За вас има само два режима на поведение – или сте изключително хармонични, ведри и усмихнати, или сте свръхмрачни, заядливи и сурови
 
Близнаци
 
Хората от този знак са доста непредсказуеми, но и много адаптивни към променящата се среда. Понякога те са склонни да пренебрегнат поривите на сърцето си, вслушвайки се в разума си, друг път правят точно обратното. Тяхното верую е, че всичко лошо ще премине. Непостоянните Близнаци не могат да са в лошо настроение дълго време, но същото важи и за доброто им настроение.
 
Рак
 
Хората от този знак са доста уязвими и лесно раними. Понякога Ракът може да се отчая и депресира заради нещо, което в очите на друг човек да е малък проблем. В такива периоди Раците се затварят в себе си и се отдръпват от всички, докато успеят да се справят с чувствата си. Промяната в настроението на Рака обикновено е доста забележима.
 
Останалите ще откриете в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не сме зодии
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сатанистка езотерика! УУУУ!