Грижа за кожата - на какви продукти залага Оливия Мън?

Звездата държи на хидратацията
21 май 2021 03:00, Дарена Найденова
20
Грижа за кожата - на какви продукти залага Оливия Мън?
БГНЕС

Независимо дали сте гледали Оливия Мън в X-Men, Ocean's 8, The Newsroom или New Girl, сте забелязали, че кожата ѝ блести като ничия друга. Този блясък обаче не се постига лесно, като актрисата признава, че комбинацията ѝ от китайско потекло напълно преобразява лицето ѝ. „Когато работя с различни гримьори, те ми прилагат същите техники като на белите момичета, но се оказва, че това не работи при мен“, споделя Мън пред Byrdie.

След като взима грижата за кожата в свои ръце, Оливия става майстор в проучванията и намирането на това, което е подходящо за нея. Според актрисата, правилният избор на продукти е от изключително значение и всеки от нас трябва да отделя сериозно внимание на това, което поставя върху лицето и тялото си. „Винаги успявам да намеря време за тази процедура и вече мога спокойно да се наслаждавам на рутинната си грижа за кожата“, казва тя пред списание People.
 
Ето какво прави Оливия Мън, за да постигне блестяща кожа: 
 
1. Нужни са ѝ само 5 козметични продукта
 
Сутрешната рутина на Мън се състои в измиване на лицето, използване на тонер, след което е време за изсветляващ серум, последван от овлажнител и слънцезащитен крем. Вечер нещата се повтарят, но слънцезащитният крем е заменен от маска за лице.
 
2. Без грим в леглото
 
Както всяка звезда, Оливия често се прибира изтощена от светски събития и единственото ѝ желание е да се мушне под завивките. Колкото и да е изморена обаче актрисата не забравя да свали грима си, използвайки мокри кърпички. След като вече е премахнала всичко от лицето си, тя завършва процедурата с прилагането на овлажнител.
 
Какво още ползва  Оливия Мън в грижата за кожата, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе и тя се поокастри при някой пластичен хирург. Висчки залагат на две кутии кит по лицето и какви ли не фотошоп приложения. После в реалния живот не може да ги познаеш. Всяко изображение в медиите е фалшиво!
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук е заложила силно на фон дьо тени, хайлатъри и основи и кой знае още какво. Има прекрасна кожа, но е цялата на лунички, които незнайно как са изчезнали на снимката. Поне да бяхте избрали такава без грим.5 продукта ама друг път. Само да се сеали този грим ти трябват поне 3.

Спонсорирани публикации