Според зодията: Как се справяте с мъката?

Близнаците са склонни да се изолират
21 май 2021 21:53, Теодора Драгоева
37
Според зодията: Как се справяте с мъката?
IStockphoto

Справянето с неизбежната загуба и с мъката покрай нея е нещо, от което никой не може да избяга. Човешкият цикъл включва живот, смърт, щастие, загуба, тъга, радост и много повече. Всеки има различен начин за справяне с мъката, но някои начини могат да бъдат доста разрушителни.

Разбирането на динамиката на човешкия ум не е напълно възможно, защото не можем да предположим каква ще бъде реакцията на човек след загубата на нещо (или някой) скъп за него.
 
Това, което можем да определим, е как хората биха се справили със загубата и скръбта, анализирайки техните характеристики въз основа на зодията им.
 
Ето и как всеки в зодиака преживява загубата на нещо близко и скъпо:
 
Овен
 
Хората от този знак не могат да задържат разочарованието и гнева си, когато загубят нещо важно и/или ценно за тях. Тяхното огромно страдание се проявява като ожесточено отношение към всичко, което ги заобикаля. Овенът е склонен да се държи сърдито и към хората от най-близкия си кръг. Просто в периода на тъга Овенът е негативно настроен към целия свят. Той почти не може да мисли рационално и смята, че всички са виновни за неговата мъка.
 
Телец
 
Противно на Овните, тъжните хора от зодия Телец се опитват да спечелят подкрепата и опората на своите най-близки хора. В трудни моменти представителите на този знак се нуждаят от емоционална увереност, която само хората, които ги обичат, могат да им осигурят. През времето, в което страдат, Телците имат нужда от прегръдки, от мили жестове и думи, и от вдъхващи мотивация слова.
 
Близнаци
 
Въпреки че са най-добрите комуникатори в зодиака, Близнаците са склонни да се изолират, когато изпитват голяма скръб и тъга. Те дори ще се отдръпнат от най-близките хора до себе си, защото просто не искат да говорят за проблемите си. Те вярват, че времето е най-доброто лекарство, а самотата в трудни периоди е начинът им да се презаредят и да останат насаме с мислите си. Тежките периоди обикновено се оказват полезен урок за Близнаците.
 
Рак
 
Този силно чувствителен знак е склонен да потъне в мъка, когато загуби нещо ценно или скъпо в живота си. Раците също така обичат да хвърлят вината за негативните събития върху себе си, поемайки цялата отговорност, дори нещата да са били извън техния контрол. Тази тяхна склонност може да вземе опасен обрат и те неволно да изпаднат в лапите на депресията. Те дори са склонни към неволно самонараняване.
 
Как се справят останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: мъкахороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От никой не чакам подкрепа нито опора много сте объркали и без тях мога да се справя едно наум имам
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се справяме. Затова сме на тоя хал.
1
2
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
celuvki wai

Спонсорирани публикации