Боядисване на коса - какви са предимствата на тонера?

Придава блясък и още нещо....
39
Боядисване на коса - какви са предимствата на тонера?
IStockphoto

Чували ли сте някога за тонер за кос? Ако не, значи сте на правилното място. Въпреки че стилистите смятат, че тонерът е от съществено значение, особено за боядисаната коса, той остава загадка за толкова много хора. И с толкова много продукти и услуги за коса, които са на наше разположение, е доста лесно да пропуснем тонера, когато не сме напълно сигурни какво прави и как да го използваме.

Оказва се обаче, че липсата на тонер е огромна грешка, която допускат много хора с боядисана коса. За да научим повече за лечението, на помощ идват двама от най-добрите колористи на знаменитости – Аура Фридман и Трейси Кънингам. Те ще предоставят всички детайли и ще ни разяснят точно как работи тонерът и защо задължително трябва да присъства в шкафа на всяка жена, която често си боядисва косата.
 
Какво е тонер за коса?
 
„Колористите използват много различни думи, за да опишат тонера“, казва Кънингам пред InStyle, като добавя, че те често го наричат „гланц за коса“ или „глазура“. По време на работата си тя също използва определението „гланц“, защото създава бляскава и лъскава коса.
 
Най-просто казано, тонерът е гелоподобен полупостоянен продукт за боядисване на коса, който временно нанася цвят върху кичурите, за да подобри или омекоти нюансите, като същевременно добавя малко блясък. Тъй като боята в тонерите е полупостоянна, тя губи жизненост при всяко измиване, но обикновено трае около четири до шест седмици. Това го прави лесен вариант с ниска ангажираност за хората, които искат често да използват различни нюанси.
 
Какви тонери се предлагат?
 
Според Аура Фридман, на пазара може да намерите гланцове и тонери. Първите нанасят цвят, но не изсветляват косата, докато вторите могат да съдържат амоняк, който да изсветли кичурите.
Още за предимствата на тонера за коса вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Тонера е за принтер преди 2 години
На заден аксел е се тая цвета на косата. Важно е да няма храсталак и стафидки.
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
предимствата са, че печели фармацевтичната компания от абонати на бой...

Спонсорирани публикации