Весела Бабинова: Детето ни направи по-търпеливи

Актрисата признава, че е доста организирана след раждането
4 юни 2021 18:46, Иванка Гъркова
33
Весела Бабинова: Детето ни направи по-търпеливи
Павел Червенков

Весела Бабинова е едно от познатите имена на българската театрална сцена. През годините сме я гледали в "Малък градски театър „Зад канала“, Народния театър „Иван Вазов“, Театър 199 „Валентин Стойчев“, Сатиричен театър „Алеко Константинов“, като в момента играе и на други места. Най-известна е с ролите си във филмите „Вездесъщият“ и „Денят на бащата“, както и с участието в постановките „Хамлет“, „Нощна пеперуда“, „Лив Щайн“. Носителка е на наградите „Аскер“ и „Икар“. От близо половин година актрисата се е отдала на своята дъщеричка Йоана. Срещнахме се с нея, за да ни разкаже как съвместява работата с отглеждането на детето и намира ли време за себе си. 

- Весела, ти бе вече бременна, когато обявиха извънредното положение у нас заради коронавируса. Как успя да се справиш с напрежението около пандемията и повлия ли ти по някакъв начин социалната изолация?
 
Мисля, че се справихме много добре, защото аз определено имах нужда от почивка. Трябваше да имам две премиери - една в театър “Азарян” и една в "Театър 199". Не знам как щях да успея с всичко, затова се радвам, че се случиха така нещата. С Владо отидохме на село, където прекарахме много хубаво това подарено време.
 
- Отскоро с Владимир Зомбори имате важна роля, тази на родители. Как ви промени дъщеря ви Йоана?
 
Може би ни направи по-търпеливи, още по-весели, но най-вече сплотени и подкрепящи се.
 
- Успя да се върнеш на театралната сцена сравнително бързо след като стана майка. Как успяваш да съвместяваш работата с отглеждането на бебето? Имаш ли си помощници, когато си на представление?
 
Успявам с желание и с това, че съм много организирана. С Владо сме добър тандем и когато той има представление, аз съм с Йоана вкъщи и обратното. Когато се случи двамата да сме заети, на помощ идват моите родители, без които иначе сме загубени. 
 
- Как половинката ти гледа на родителството? Включва ли се при сменянето на памперси и ставането през нощта?
 
Владо се включва в абсолютно всяка част от отглеждането на Йоана. В сменянето на памперси, в хранене, разходки, игри, на него му идва отвътре да бъде баща.
 
Още от интервюто с Весела Бабинова ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.b

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги съм се чудил - на дядо си бабИ ли е кръстена ?
2
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
снимката е грозна...Напомня ми за друга,композирана по същия начин,но...не мога да си спомня на коя актриса беше../а може би на лозунг?.."На борба с дрогата!"/ ?...Нещо такова..
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма тъпотия ,, някаква чалгарка дава акъл който няма ,но нали КОМАНДОРАТ ПЕВЦИ АРТИСТИ И ТЕМ ПОДОБНА И ЗМЕТ ...ПАРИТЕ ОТИВАТ ПРИ ТЯХ А НЕ ПРИ ХОРАТА КОИТО ДАВАТ БЛАГА И ХРАНА ПУ ПУ ПУ

Спонсорирани публикации