Близки и приятели се сбогуваха с Лорина Камбурова

Младата актриса почина в Москва на 29 години
Обновена: 6 юни 2021 14:54 | 6 юни 2021 14:05, Красимир Ангелов
54

Снимка: БГНЕС

Граждани, приятели и близки изпратиха в последния й път младата актриса Лорина Камбурова. Тя си отиде от този свят само на 29 години в Москва след здравословни проблеми и последици от COVID-19.

Опелото бе в църквата "Св. Николай Чудотворец" във Варна, родният град на Лорина.

Лорина Камбурова е родена във Варна. Завършва НАТФИЗ през 2014 г. Известна е с ролята на Леа в сериала „Връзки”. Има роли в чуждестранни пълнометражни продукции, работи като модел и участва в множество реклами. Участвала е в постановките „Неестествен подбор” и „Повелителят на мухите”. Дублира в „Гъмбол”, „ Тотална драма”, „Пингвините на Мадагаскар”, “Барби и тайното кралство”.

Тя е вокал на акустичната банда „Росен и Лорина”, където си партнира заедно с артиста Росен Пенчев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Люба преди 2 години
Алекс Алексиев братовчед на Лорина каза била е в ужасна болница,но не изпратиха самолет за нея.Коя е тя красива,талантлива,сама събираща пари за трансплантация? Безхаберие на цял народ ,срам за приятелите й ,за всички артисти ,срам?
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много, много тъжно. Бог да го прости момичето.
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бог да те прости Лорина! Почивай в мир!
22
0
 
22
 
! Отговори
ааааа преди 2 години
Жалко горкото момиче дори не е казвало, че има проблем.Свикнала сама да се оправя с всичко, без родители.А някакви моделки събираха пари за да си купуват скъпи чанти и да парадират.И аз въпреки че не я познавам и дори не съм я гледала ми е жал - изглежда естествено и свястно момиче, а такива вече са малко.Жалко че не е имало кой да и помогне и е умряла сама в чужбина.Дано почива в мир!
21
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много красива и талантлива! Светъл път, Лорина!
20
0
 
26
 
! Отговори
Свиня преди 2 години
Има надежда....всички скърбят за това мило дете....няма простащина и простотии в коментарите можело да не сме толкова гадни хора понякога ...почивай в мир миличка...
19
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До амонимен 19Е, все пак сме я гледали на достатъчно места за да имаме представа за кого става дума.Личният контакт не винаги е задължителен. Просто беше много млада.....прекалено млада....Язък! :(
18
0
 
33
 
! Отговори
До амонимен преди 2 години
И аз като вас, не я познавам лично, но откакто почина не ми излиза от ума. Страшно ми е мъчно! Милото дете! Да почива в мир!
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милата, Лорина!!! Много ми е тъжно....а дори не те познавам лично....
16
2
 
38
 
! Отговори
а преди 2 години
Бог да я прости.Днес е тежък ден.
15
6
 
39
 
! Отговори
Една майка преди 2 години
Не политизирайте всичко! Момичето е било много болно и то отдавна. Защо иначе ще чака за трансплантация? Кой знае колко сериозно ѝ е било положението. И защо мислите, че руските доктори са убийци? Кой лекар не би положил огромни усилия, за да спаси това младо момиче? За съжаление такава ѝ е била съдбата. Да не забравяме,че и майка ѝ е починала от рак на белите дробове. Да почива в мир това мило момиче! Светъл път! 5
14
4
 
46
 
! Отговори
Сбогом преди 2 години
Защо не организираха превеждане във ВМА за това момиче? 2 месеца в болница в чужда държава...и състоянието се влошава и влошава..докато настъпи фаталния край. Защо за нея нямаше изпратен "Спартан"?? Защото е била сираче, постигнала всичко сама в Живота си...и не е била от "калинките" на покварената, корумпирана власт!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 13същото си мислех и аз
12
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Толкова е тъжно и несправедливо. Толкова млада....Чакала трансплантация... И това, което се е случвало в елитната столична болница "Лозенец" ме кара да се чувствам безпомощно, отвратително и ми се иска да видя тези хора в затвор и с отнети права.
11
12
 
19
 
! Отговори
Пипи преди 2 години
Все си мисля, че ако беше в българска болница, можеше да не се развият така нещата.
10
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И се продължава да се бута Ковид навсякъде, жалко за младата жена, че безсрамно в замесиха в рекламата на пЛандемията!
9
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да почива в мир момичето и съболезнования на близките и. Чакала си е реда, точно както хиляди други българи. Така е, щом не е имала състрадателни роднини в Украйна или пък Молдова да и подарят по един бял дроб. А не е била и важна клечка в администрацията за да изпревари останалите, вероятно и чичо и не си е пил питието с ръководството на болница Лозенец... Тъжно е, когато млади хора умират, а други сменят 7-мото си подред сърце
8
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя боледуваше от дълго време..., чакаше трансплантация на белите дробове от доста време. Уви..., Мир на Душата й!
7
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 4 Не си далеч от истината, ако прочетеш какво казват близките и за условията в московската болница, в която е била настанена (първоначално). Здрав човек би се разболял там!
6
2
 
26
 
! Отговори
Памет за Лорина преди 2 години
Стана време да се разделим би ли ме прегърнала? Би ли помълчала с мен? Би ли се засмяла както правеше преди? А когато тръгна, би ли се обърнала? Би ли се затичала, би ли ме последвала? И до мене остани.

Спонсорирани публикации