Синфди Крауфорд ни връща в 1989 година

Моделът показва най-добрите си визии
Обновена: 6 юни 2021 15:44 | 6 юни 2021 15:43, Дарена Найденова
32
Синфди Крауфорд ни връща в 1989 година
БГНЕС

През последните няколк седмици името на Синди Крауфорд не излиза от медийното пространство. Въпреки че вече не се разхожда по модните подиуми, 55-годишата моделка все пак има какво още да покаже на света. Видяхме я на корицата на бразилския Vogue, а след това името й беше споменато и от дъщеря й Кая, която пък направи първата си соло корица за американския Vogue. 19-годишната Гербер сподели за няколко трика, които е научила от известната си майка.

Но поводите за радост на Синди не спират дотук. Тя се появи в специалния епизод на "Приятели", носейки известните кожени панталони на Рос (Дейвид Шуимър). Спокойно можем да кажем, че те стояха много по-добре на Крауфорд, отколкото на г-н Гелър. През уикенда пък звездата отпразнува и 23 години брак със съпруга си Ранди Гербер, споделяйки снимка от "магическата" им сватба. 
 
След като е в центъра на вниманието от няколко седмици, Синди съвсем разбираемо беше избрана от модната библия Vogue за гост в една от популярните им рубрики. В серия от видеа известни личности разказват за живота си в модата и разкриват най-емблематичните си визии. Крауфорд с охота разказва на хората кои са най-любимите й тоалети, връщайки се назад чак до 1989 година. 
 
Звездата започва пътуването си по модната алея, спомняйки си дните, в които е водеща на шоуто "House of Style" по телевизия MTV в края на 80-е години. Предаването изведе на преден план нейните възможности да превръща дори най-обикновения тоалет в модно становище и да накара хиляди млади момичета да искат да се обличат по същия начин. "Когато започнах да водя House of Style нямах стилист. Първият ден на снимките донесох моя рокля от Azzedine Alaïa и кожено яке", споделя Крауфорд във видеото. 
 
Още за най-добрите визии на модела ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 2 години
Поема за Ирина Бокова : Ирина - богинята една за всички времена. Ирина " звездите " си ги нареди други пък ги " разреди ". Тя уредите взе да ползва, за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари, други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя. Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците , институции и граждани. София (2014).
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СинФди можИ, да.