Зодии и пари - как се справя всяка?

Ето къде грешите, за да имате празен портфейл
30
Зодии и пари - как се справя всяка?
IStockphoto

Любопитни ли сте какви грешки допускате във финансов план? Липсата на достатъчно пари не е единственият проблем с личните финанси, който човек може да има. Твърде големите разходи, трупането на излишни ресурси и дори бюджетирането до степен на обсебване могат да окажат отрицателно влияние върху начина ви на живот. 

Всеки зодиакален знак си има своите уникални препятствия, когато става въпрос за парични проблеми. Представителите на12-те зодии гледат на своето богатство, мислят за него и го управляват с различен подход. Вижте какъв е той и си извадете своите поуки.
 
Дано тази информация ви помогне да си взаимодействате с вашата заплата, спестявания и разходи по-разумно.
 
Когато разберете своите финансови грешки, ще можете да се опитате да ги изкорените, а това ще ви донесете повече щастие и удовлетворение.
 
Овен
 
Овенът никога не позволява на изтънелия му портфейл да го спре от преследването на приключения. Това отношение към личните му финанси може да му позволи голяма свобода, но и да го вкара в сериозни лични дългове. Овенът трябва да е по-внимателен с парите си и да се опита да мисли дългосрочно. Той трябва да се научи да управляват импулса си, който го насърчава да харчи безсмислено и да източва кредитната си карта за неща, които не са му от първа необходимост.
 
Телец
 
Разумните хора от зодия Телец рядко се оплакват от липсата на достатъчно пари. Те са надарени с талант да управляват добре финансите и ресурсите си и най-вече – те умеят да ги задържат, а с времето генерират изобилие дори и в разгара на икономически колапс. Телецът обаче също понякога има парични проблеми. Те са свързани с това, че той обича да трупа пари, дори когато вече има достатъчно от тях. Телецът обикновено страда от усещането за недостиг и все си мисли, че ще изгуби богатството си. Той трябва да се отусне и да повярва, че Вселената ще му даде точно толкова, отколкото се нуждае.
 
Близнаци
 
За Близнаците съпротивата срещу краткосрочните разходи за дългосрочни цели е предизвикателство, особено когато имат двойствено мнение. Този свръхсоциален знак в крайна сметка е склонен да похарчи цялата си заплата за една вечер, в името на купона. После пък е силно разочарован от постъпката си, защото не може да си позволи тази почивка, за която е мечтал. Ако сте Близнаци, насилете се да спестявате пари. Само тогава ще можете да постигнете финансовите си цели. Начинът ви на безразсъдно харчене може да саботира просперитета ви и цял живот да се чувствате финансово нестабилни.
 
Рак
 
Ракът се влюбва в концепцията за финансова сигурност повече от всеки друг знак. В опит да се предпази от бъдещи бедствия, Ракът обикновено заделя част от всяка своя заплата в спестовна сметка. Това звучи много разумно, но все пак хората от този знак трябва да се научат да се радват повече на плодовете на своя труд. Не е хубаво да се фокусират само върху това да трупат спестявания за необозримото бъдеще, защото така не могат да се наслаждават на живота си днес и сега. Няма да можете да върнете времето назад и да преживеете отново някои важни моменти от настоящето, независимо колко подплатена ще бъде вашата банкова сметка след време.
 
Какви са останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От мъж - зодия Близнаци - бягайте надалеч!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От личен опит - Овен жена, искам всичко и да ходим на екскурзии и ти ще плащаш за всичко. Бягайте хора далеч от такива.

Спонсорирани публикации