Късмет, пари... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Слънчевото затъмнение ще се отрази лошо на някои
7 юни 2021 18:42, Екип на Tialoto.bg
14
Късмет, пари... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? 
 
Tialoto.bg ви предлага хороскоп за периода 7 – 13 юни. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Една от най-важните ви задачи през тази седмица е да овладеете емоциите, особено по време на Слънчевото затъмнение. Стари разправии, спомени за неприятни случки, обидни реплики, разменени преди време, може отново да се „съживят“ като птицата феникс, излитаща от пепелта. Не се поддавайте на изкушението да възкресявате сенките на миналото. Придържайте се към обичайния си ритъм, занимания и предпочитания и със сигурност ще има с какво да се похвалите в края на периода.
 
Телец
 
Няма как да се игнорира влиянието на такова астрономическо събитие като Слънчевото затъмнение, което ще се случи през тази седмица. На представителите на вашия знак то ще се отрази в две направления: местоположение и лични отношения. Особено внимателни трябва да бъдат онези, чиято работа е свързана с ежедневно пътуване, промяна на географските координати и придвижване на средни и дълги разстояния. За разлика от друг път, през тази седмица може да усетят пристъпи на неразположение. В личен план ще се случат промени, които ще ви подскажат, че е време да преосмислите и преподредите връзките си.
 
Близнаци
 
Периодът ще е доста особен, защото Слънчевото затъмнение ще се случи именно във вашия знак. Със сигурност ще се наложи да се справите с някои затруднения. Ще са свързани предимно с бизнеса и професионалните ви занимания. Ще избегнете драматичните последствия, ако реагирате своевременно и разумно, което от своя страна ще ви спести материални или финансови загуби. Търсете баланс между работа и почивка, за да си осигурите стабилен тонус през целия период.
 
Рак
 
Мислете за последиците от действията си в дългосрочен аспект. Успехите ви почти изцяло ще са свързани с умението да общувате, да създавате контакти и най-вече да преценявате правилно важността им. С колегите, приятелите и други хора от обичайното ви обкръжение е желателно да сте искрени и непосредствени. Изказвайте мислите и чувствата си такива, каквито са, но без идеята да ги натрапвате на събеседниците си. Една от най-важните ви задачи ще е търсенето и намирането на компромисни решения. Роднините и любимият човек може да се опитат да влияят на решенията ви. Обяснете им позицията си без да се стига до повишаване на напрежението.
 
Лъв
 
Като се има предвид, че Слънцето е вашият управител и че през тази седмица предстои затъмнение, би трябвало да се очаква, че ще настъпят сериозни промени в живота ви. Рано е да се каже дали ще ви харесат или не. Много е възможно в началото да не сте особено доволни от преживелиците, но в последствие да установите, че напълно съвпадат с твърдението: „всяко зло – за добро“. Вие обичайно сте доста суетни. Колкото по-рядко показвате това свое качество, толкова по-уравновесени ще са отношенията ви с близките. На моменти може да ви връхлитат мрачни мисли, но в края на седмицата ще възстановите ведрото си настроение.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Астрологията е наука..."===Не, астрологията няма нищо общо с науката. Престанете да пишете глупости.
1
3
 
2
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Астрологията не е наука, а суеверие. Уредът за скопяване на хора (хороскоп) не принася никаква полза на обществото.

Спонсорирани публикации