Летен маникюр - как да направите "желирани" нокти?

Ето една нова тенденция, идваща от Япония и Корея
16
Летен маникюр - как да направите "желирани" нокти?
IStockphoto

Когато следвате маникюристи от цял свят в социалните мрежи, започвате да забелязвате общи стилове, които обикалят света. Един от тях стартира своята история от Япония и Корея, но бързо установи доминация в почти всички страни.

Говорим за желираните 3D нокти, които са леко странни на пръв поглед, но пък доставят така желаното разнообразие във външния вид. Бавно, но сигурно 3D желираните нокти стават все по-популярни в целия свят, благодарение на силата на социалните мрежи и талантливи маникюристи, които дават различни идеи за направата на стила.
 
Причудливият абстрактен външен вид съчетава 3D тенденцията в ноктите, която отдавна е на мода, с някои иновации в лаковете. Ник Тран споделя, че авангардните стилове се завръщат, след като хората вече могат спокойно да отидат до салона за красота след близо две години на изолация. По този начин славата на 3D желираните нокти се увеличи главоломно след отхлабването на мерките.
 
Добавете 3D ефекта към върха на ноктите
 
Тъй като тази тенденция изисква професионални умения и включва сложни техники, най-вероятно няма да можете да я възпроизведете сами у дома. Според Ник Тран, най-вероятно не всеки салон за красота ще може да се справи с тази задача. Затова тя съветва първоначално да направите проучване и да видите кой маникюрист работи с гел лак, защото тогава има голяма вероятност той да успее при създаването на 3D желирани нокти.

Още за желирания маникюр ще откриете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации