Европейски шампиони: Ансамбълът ни със злато във финала с пет топки

По-късно е финалът на 3 обръча и два чифта бухалки
Обновена: 13 юни 2021 14:56 | 13 юни 2021 14:55, Анисия Иванова
38
Европейски шампиони: Ансамбълът ни със злато във финала с пет топки
Снимка: БГНЕС

Ансамбълът на България спечели златния медал във финала с пет топки на европейското първенство по художествена гимнастика във Варна, съобщи БНР.

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова изиграха блестящо изключително трудното си съчетание поставено на компилация от песните на Елица и Стунджи и заслужено стъпиха на европейския връх.

Още по темата

Момичетата на Весела Димитрова и на Михаела Маевска получиха оценка от 47.500 точки и изпревариха съставите на Русия - 47.275 точки и на Израел - 46.150 точки.

Вчера те останаха пети в многобоя, днес изпълниха изключително силно композицията си. По-късно днес е финалът на 3 обръча и два чифта бухалки.

Това е пето отличие за България от шампионата, но първо златно. Сребърни медали заслужиха Боряна Калейн в многобоя при жените и ансамбъл девойки в многобоя и на финалите на отделните два уреда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Значи... преди 2 години
Според законите на Република България на която бяхте министър председател и която съдите и то вия я съдите за неща, които не са в правомощията на Страсбург да реши, защото със самите си дела срещу нея вие извършвате държавна измяна, защото сте не какъв да е държавен служител, а бивш министър председател. Очевидно много мразите думата България ваше нищожество и сте нагъл да извършвате държавна измяна срещу Народна република България твърдейки че това било престъпен режим ама само вие го твърдите!
15
0
 
0
 
! Отговори
Според законите: преди 2 години
На Народна република България, а и според сегашните вие сте държавен изменник ваше нищожество ...и щетите от вашия "бизнес", който се опитвате да скриете чрез системен тормоз над цивилното население чрез бюрократични свииинщини и безумия се оценяваха преди 16 години на 50 милиарда лева прогнозно след като умните хора в България следиха внимателно " реформите, сделките и политиката на вашето лоби" ...
14
0
 
0
 
! Отговори
Цитирам: преди 2 години
"И се озовахме там след като комунистите ни изгониха и семейството ни бяха оставили 15 хиляди франка и беше трудно, но аз после "почнах да работя" ...Тоест чрез лобито си да докладвате за всичко на "западните си приятели" и след евентуално падане на режима да продавате създаденото от социалистическия режим на който даде повече подкуп под масата.Интересен "бизнес" имате ваше нищожество ...
13
1
 
0
 
! Отговори
Ама честно? преди 2 години
Вие виждали ли сте по-красив и елегантен женски спорт? И той си е избор на състезателките, който докарват до възможният предел възможностите на човешкото тяло. Същото важи и за мъжката гимнастика, която пък без танцувално естетическата концепция - развива максимално добре и хармонично тялото и духа. Друг е "толерантният" въпрос - как това стана по-малко важно от Саша Грей, АсаАкира и британското кралско семейство. Втората порнография е гнусна, а Сакскобургите са направо хардкор инцест!
12
1
 
0
 
! Отговори
Вие още не стопляте: преди 2 години
Най-голямото престъпление от всякакъв характер - военен, цивилен, икономически на 21 век е направено тук на територията на Република България!
11
0
 
0
 
! Отговори
И това с часовника: преди 2 години
Важи и в много други спортове и в много други сфери - правило което отдавна сте забравили. Има една възраст в която в човешкото тяло настъпват промени, които не позволяват върховно постижение.Преди учителите се пенсионираха на 55 или 60.Но да се дава определение "ниска относителна трудност" на цивилизационни процеси само лесната нацистка може да го измисли, приложи и осакати цяла държава ...
10
0
 
0
 
! Отговори
Ще го повторя: преди 2 години
Сакскобурга така се е окопал тук или така са го окопали, че няма мърдане. Всяка критика градивна или не се заглушава с методи недопускащи гражданска позиция да се намеси ....подкупи, мълчание, изнудване и т.нКой режим беше по-либерален? Въпроса е риторичен. А колкото до спорта той върви с 30 годишен часовник и навършилите 30 години не са вече способни да се съревновават с младите. Поради което пенсия и смяна на дейността.
9
0
 
0
 
! Отговори
Пак казвам: преди 2 години
Кой е стрелял по вас не е моя работа и не съм аз, но бих задал въпроса какво точно е направил Сакскобурга за да циментира колониалния режим, който за втори път е наложен със сила тук, питайте кой му е помощника сред "Светите отци" и си задайте въпроса дали неговите окупационни методи не са толкова силни, че да рекушира от тях всичко!!!!
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво нещу са "топките", правят чудеса... -)))
7
0
 
0
 
! Отговори
Тоя режим: преди 2 години
Унищожи живота ми и на милион хора, които нямаха моя късмет. И вместо като цивилизовани народи и държави да се намесите при един милион мъртъвци вие продължавате да защитавате нацистката гад, може би защото е марионетка и е направил каквото сте искали ...
6
1
 
0
 
! Отговори
Тоя по долу: преди 2 години
Да иде да се гръмне. Спорта си е много хубав, кой ще го забранява няма да съм аз. Сега за другия въпрос - кое е наложило моята промяна по всякакъв начин освен един -все още съм хетеросексуален. Това, което ме заобикаля и мнозинството хора, които твърдят, че сте ни върнали във феодализма. Считам нали дело по-скоро на нацисткия колониален режим, който подкрепяте обаче ... И ако има някакви недоразумения да знаете, че стрелях по Симеон 2, кой го е рикуширам към вас питайте "Светите отци"
5
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този спорт трябва да се забрани .Млади непълнолетни момичета са поставени на зверски диети и страдат от недохранване!Къде е Агенцията за закрила на детето,да вземе мерки и даде под съд ръководството на този спорт начело с Илияна Раева.
4
3
 
16
 
! Отговори
кескьосе преди 2 години
Момичетата са разкошни! Сега ще ги поемат разни богаташки мутренски синчета.
3
3
 
4
 
! Отговори
изостанал преди 2 години
само аз ли съм с две топки.
2
1
 
31
 
! Отговори
И.Б. преди 2 години
Най-сетне хубава новина. Тези момичета са като блестящи перли. Нека продължават да се съзтезават и печелят награди докато могат. Господ да е винаги с тях!
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С топките са номер 1.

Спонсорирани публикации