Тенис стил в гардероба - вдъновение за лято 2021

Не само късите полички са на мода
21 юни 2021 22:15, Иванка Гъркова
0
Тенис стил в гардероба - вдъновение за лято 2021
Istock

Ако сте почитатели на тениса, няма как да не ви прави впечатление, че в последните години тенисистите, най-вече жените, са с доста по-нестандартни дрехи, излизайки на корта. Освен удобството, което бе водещо преди години, сега много модни марки предлагат и разнообразие от кройки, принтове и многоцветни модели за тях. Но независимо дали харесваме този спорт или не, може да кажем, че късите полички, с които виждаме Цветана Пиронкова или Серина Уилямс на тренировка или мач, са много симпатични. Някои от тях стават за ежедневно носене, стига да знаете с какво да ги комбинирате.  

Според модни експерти, така нареченият "тенис" стил, ще бъде доста актуален за лятото. Тогава може да видите не само мини поли - плисирани или изчистени, но и рокли, както и други комбинации. Те са подходящи за онези от вас, които нямат дрес код или просто искат да облекат нещо удобно за своята разходка или почивка в планината.

Серина Уилямс неведнъж показва своите спортни комплекти, като същите има и дъщеря й Олимпия. Точно такива ще се търсят този сезон. Но не толкова за тенис, отколкото за по-различна визия.


Предлагаме ви няколко спортни комбинации, вдъхновени от тениса:

1. Топ и пола

Кендъл Дженър ни показва един аутфит в светлозелено. Полата е плисирана, като дължината й е доста къса. А топът й е плътно по тялото. Подобни модели има и в други актуални нюанси за сезона.

2. Къса рокля

Тази рокля прилича много на спортните костюмчета на тенисистките, с които играят на корта. В случая е в бяло, едноцветна, но има и други по-пъстри варианти. В средата може да има цип или копчета, като ръкавите й са къси.

Oще по темата можете да четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: роклястилтенис
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации