Неприятности, късмет... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 5 – 11 юли
6 юли 2021 16:12, Иванка Гъркова
3
Неприятности, късмет... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? Предлагаме ви хороскоп за периода 5 – 11 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Силите ви са достатъчни. Ще ви стигнат за всичко. Друг е въпросът дали ще ги използвате за сътворение или за разрушение. Ако сте си набелязали цели, с чиято реализация е за предпочитане да започнете „начисто“, тогава може би ще е по-добре да се откажете от прилаганите към момента схеми. Ще си помогнете, ако попълните наличните си знания и ги комбинирате с натрупания опит. По този начин ще достигнете до търсените отговори или методи на работа самостоятелно, а най-много ще ви изненада фактът, че те са очевидни, през цялото време са били пред вас. Просто вие не сте ги забелязвали.

Телец
 
Ще сте изключително полезни и за себе си, и за околните, ако изразходвате енергията си целесъобразно и равномерно. Със сигурност ще преодолеете поредица затруднения най-вече в професионалната сфера. Овладейте пристъпите на мързел, враждебност и неувереност. Олимпийското ви търпение е нещо като „визитна картичка“, но и пристъпите на гняв (когато ви предизвикат) не са за подценяване. Повод за недоволство със сигурност ще е поведението на околните. Във ваш интерес е да не избухвате. Много е вероятно да изпратите ударите в погрешната посока и трайно да развалите отношенията си с хора, на които държите.
 
Близнаци
 
Текущите задачи ще са повече от обикновено. Почти сигурно е, че ще се наложи да се натоварите с извънредни и често да адаптирате плановете си към обстоятелствата. Със сигурност няма да съжалявате, защото е възможно почти веднага да получите и допълнителни приходи. Едно от качествата, за които често ви критикуват е, че сте с „широки пръсти“ – щом се „видите с пари“, бързате да ги похарчите. Позволите ли на изкушението „шопинг“ да ви плени през тази седмица ще си направите лоша услуга. Не само ще сте похарчили парите си за ненужни вещи, но и може да изпуснете изгодна оферта за обучение, пътуване, почивка, само защото не разполагате с налични средства за депозит.
 
Рак
 
Дали заради летните жеги или заради намаляващата Луна, но през тази седмица настроението ви в повечето случаи ще е меланхолично. Ще сте много по-склонни от друг път да се движите по инерция, инициативата и желанието ви за изява в някои дни ще „удрят дъното“. На моменти ще забелязвате, че „ръцете ви пречат“ и в прекия, и в преносния смисъл. При тези обстоятелства не се опитвайте да „надскачате сянката си“. Придържайте се към обичайния ежедневен динамичен стереотип, преминете на „енергоспестяващ“ режим, избягвайте дейностите, които не са ви приятни, ако не са задължителни. Дори да направите нещо преко сили, и то от битовите задачи, почти със сигурност ще се наложи да внасяте корекции и ще ви бъде още по-неприятно.
 
Лъв
 
Намалете оборотите през първите няколко дни. Ако сте ориентирани към стартиране на нови проекти, по-добре се занимайте подробно и старателно с подготовката им. 
 
Останалата част от седмичния хороскоп ще откриете в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
рак преди 2 години
Тъкмо потръгнаха нещата и мой близък за втори път счупи лява ръка на същото място след близо 5 години. Как да не вярвам.