Късмет, пари, нова работа... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?

Вижте астрологичната прогноза за периода 12 – 18 юли
13 юли 2021 19:09, Иванка Гъркова
1
Късмет, пари, нова работа... Какво да очаквате от хороскопа тази седмица?
IStockphoto

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица? 
 
Предлагаме ви хороскоп за периода 12 – 18 юли. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.
 
Овен
 
Работоспособността ви ще е висока и ще сте доста по-ефективни от обикновено. Ще съумеете да съчетаете различните видове дейности без затруднения. В случай, че имате намерение да уреждате финансови операции за големи суми, използвайте регламентирани и доказали надеждността си институции. Запознайте се старателно с условията, за да не се окаже, че „сте заменили кон за кокошка“.
 
Телец
 
Предстои един от най-плодотворните ви периоди. Постиженията ви ще са свързани предимно с отношенията. Инициативата ще е двустранна и ще успеете да ликвидирате повечето от съществуващите към момента конфликти. Не споделяйте дългосрочните си професионални намерения дори с колеги, на които имате доверие. Не е изключено някой от тях да се изкуши и да ги представи за свои. Освен че ще повиши рейтинга си, ще получи и полагаемите се на вас финансови постъпления.
 
Близнаци
 
Различни дребни, но приятни изненади ще се отразят положително на настроението ви. Когато сте в добро състояние на духа най-често сте много по-въздействащи от обикновено. Моментът е подходящ и бихте могли да ориентирате усилията си към преговори от всякакъв характер (лични, делови) или пък уреждане на сделки, които към момента не сте финализирали. Изгодата, финансова или морална, със сигурност ще се „запише“ на вашата сметка.
 
Рак
 
На представителите на вашия знак, които през тази седмица не са в отпуск, ще се наложи да поработят като за двама. Приемете го като шанс да покажете на какво сте способни, а не като досадно задължение. Разгърнете уменията си максимално, няма да съжалявате за положените усилия. Съвсем скоро ще получите изгодни предложения за допълнителна заетост със заплащане като за трима.
 
Какво да очакват останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Хастрология нема такава наука в никой университет :)))

Спонсорирани публикации