Синът на покойния Милен Цветков навърши 9 години

Даниел Петканов показа за пореден път приятелството си с момченцето
Обновена: 10 авг 2021 14:56 | 10 авг 2021 14:39, Иванка Гъркова
8
Синът на покойния Милен Цветков навърши 9 години
БГНЕС

Истинското приятелство не признава граници! Това доказа Даниел Патканов, който след смъртта на своя приятел и колега Милен Цветков, продължава да поддържа връзка с неговия син. Подал му ръка в началото на неговата кариера, днес Лудия репортер помни много добре това и протяга своята към момченцето, което остана без баща.

„Днес един приятел стана на 9 години“, написа той, показвайки колко много е пораснал малчуганът, който наскоро имаше рожден ден.

Петканов е качил няколко общи кадъра с детето, което прилича много на своя татко.

„Знам, че ще бъде много успешен в живота, защото е умен, добър и възпитан“, добави тв водещият.

Даниел умили последователите си със снимките, на които виждаме колко се е променил Боян, който тази година не можа да празнува заедно с известния си баща. За сметка на това неговият по-голям „батко“ е бил до него в белите на морето, става ясно от по-стари публикации на Петканов.

В края на юли тази година Милен Цветков трябваше да навърши 55 години. По този повод много негови колеги и близки приятели си спомниха за него в социалните мрежи, споделяйки спомени от общуването си с него.

„Тате винаги подхождаше с чувство за хумор на сърцераздирателни излияния! Затова в днешния ден ние ще кажем простичкото и достатъчно ОБИЧАМЕ ТЕ!“, написа Боян Цветков в своята страниица в Instagram. Най-вероятно зад думите му стои и неговата майка.

Снимките на момченцето можете да  видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е по зле и от банановите републики,там поне като убиеш някой вадят калашника и те разстрелват.Звучи чудовищно може би,но все пак присъда има някаква,първобитна,но има... в България човешкия живот,човека,личността,правата на човека струват една огромна НУЛА!
4
2
 
7
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Какво стана с онова мамино синче,което го уби?
3
1
 
3
 
! Отговори
... преди 2 години
Друго си е да си Даниел ПАТКАНнов както пише е статията :)
2
3
 
4
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
И това някаква новина от национално значение ли е? Да е живо и здраво детето, но деца имаме повечето, а някои деца са и без двама родители. Защо не пишете за тях? Или е по- правилно за детенцето с апартаментчето и с банкова сметка за стотици хиляди, събрани с дарения от Хора?
1
6
 
5
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Браво! Пожелавам му догодина да навърши 10 години.А нас това какво но касае?

Спонсорирани публикации