Лятна мода: Kой "грешен" тренд трябва да опитате?

Той включва обувки извън сезона
12 авг 2021 22:05, Иванка Гъркова
6
Лятна мода: Kой "грешен" тренд трябва да опитате?
Istock

Лято е и както чуваме да казват, „курортите ни се пръскат по шевовете“. Докато ние предпочитаме чехли, сандали и джапанки в горещините, пътувайки на запад може да видите много хора, които са съчетали дрехите за сезона със затворени обувки. И ако трябва да бъдем по-точни, ще срещнете из улиците доста с ботуши на краката, което за тях е напълно естествено. А според модните критици, това е така нареченият „грешен“ тренд, който все повече от нас следват.

Преди няколко години жените правят грешката да сложат къси дънкови панталони и се появят с каубойски ботуши вместо със сандали или удобните кецове. Това съчетание бие на очи и не е най-правилното, но постепенно става все по-популярно и от дефект се превръща в търсен ефект.

Разглеждайки предложенията на различни световноизвестни инфлуенсъри за летни аутфити, ще видите, че в поне един от тях присъстват велурени или кожени ботуши, подобни на тези, които едно време принцеса Даяна обожавала.  

Предлагаме ви 4 комбинации според тенденцията за лято 2021, които да изпробвате:
 

1. Къси панталони и ботуши

Както стана ясно, късите дънкови панталонки могат да се комбинират с каубойски ботуши. Така правят много известни личности, например сестрите Карашян и Дженър. Освен тях, почитател на тази странна тенденция е и певицата Дуа Липа.

Наскоро звездата сподели, че носи кафяви кожени ботуши с остър връх и висок ток с къси светлосини панталонки. Отгоре е с червено горнище на бански с триъгълни чашки и връзки. А върху него е сложила късо каирано яке - в бяло и червено.

2. Суичър и ботуши

В по-хладните дни, например вечер, може да обуете ботуши, които да съчетаете с къси панталони (независимо дали светли или тъмни). Към тях добавете едноцветна тениска и любимия си суичър.

Ако обичате по-нестандартните комбинации, заложете на по-пъстър суичър и ботуши в сходен цвят.

Цялата статия, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2 - тренд е, когато Иванка журналистката излезе на мегданя на село по кюлоти, а не с панталон.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ботуши от естествена кожа не се прашат крачетата освен че е красиво:)
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иванка Гъркова, какво е тренд?
1
3
 
6
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Така може да се облечете ако го направите със затворени очи. Въпросните ботуши е нормално да се носят в скандинавските държави, у нас на 40 градуса... Мирише на лукс

Спонсорирани публикации