ЦСКА отстрани Осиек и е на плейоф в Лига на конференциите

"Червените" завършиха 1:1 в реванша в Хърватия
Обновена: 13 авг 2021 00:14 | 13 авг 2021 00:12, Красимир Ангелов
69
ЦСКА отстрани Осиек и е на плейоф в Лига на конференциите
Снимка: Lap.bg

ЦСКА извъртя 1:1 с Осиек в Хърватия и с общ резултат 5:3 от двата мача се класира за плейофите на Лига на конференциите.

Там "армейците" ще играят с Виктория Пилзен. Чехите излъгаха Дъ Ню Сейнтс след изпълнение на дузпи.

Попадението за ЦСКА заби Греъм Кери в 33-ата минута, точен за Осиек бе Шкорич (45).

Така ЦСКА е на крачка от групите на турнира и на мачове в Европа поне до края на годината.

Подробности за триумфа на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
2
 
! Отговори
Тъжен факт преди 2 години
Има истина една - Литекс стана Цска. Ха-ха-ха !
30
3
 
1
 
! Отговори
Цска-фалшива новина преди 2 години
Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.
29
3
 
10
 
! Отговори
до зозо преди 2 години
Кво ме интересуват Левски, че ги споменаваш?!? Да нямаш комплекс от тия, че все са ти в устата и ги лигавчиш?
28
5
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Пък Леевски пак ще играят на турнира "Райковски ливади". Май и там не ги искат :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
27
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Латекса ше играят в селския треторазряден турнир, евентуално обаче.
26
15
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 2 години
Спуснаха ги с парашут направо във висшата лига благодарение на Б.Б напълно незаконно.
25
20
 
7
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
Колко пъти да ви уча? Това е цска-софия съвсем нов и различен отбор от цска - те умряха 2016 година.
24
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ония папагали сини, дето само Литекс им е в устата къде са бе???това им остана да пригласят Гришата как купил ЦСКА. Ако това успокоява дребните им душици, повтаряйте си го и сутрин и вечер.Общо взето като Крим за Русия. Неин си е, дреме и на шмайзера кой какво си бръщолеви
23
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гуспудата от ФЦ Уевски, единствената причина, че не сте се набалбукали и вие с чужденци е, че сте фалирали от години и няма как да си ги купите. Така че по-тихо.Ако искате да няма чужденци - един бойкот на перуката да въведе 70% минимум за български играчи в отборите и готово. Спрете да купувате билети и рекламни материали, да ходите и да гледате БГ мачове и за година две или клубовете ще са почти фалирали и ще играят основно с техни младежи или перуката ще склони.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 36Хайде гледай си клипчето със здравко от кв левски и прави същото....
21
10
 
8
 
! Отговори
Кюмюртийм преди 2 години
Какви хубави цесикари,бели розови засмени!Буахахаааааа
20
15
 
8
 
! Отговори
2луп преди 2 години
На снимката се виждат истокръвните бели играчи родом от град Ловеч. Хвала
19
6
 
1
 
! Отговори
НЕРВА Е ЦАРЯТ преди 2 години
Мечтатата на кървавите злокобни военни диктатори Веспасианин,Тит,Домециан започнали истинските преследвания срещу Християните е била напълно неизпълнима за времето си и тя е да се превърнат в РОБОТИ цялото многолюдно разноезично население на Римската Империя но не сполучили защото се появил СУПЕРГЕРОЯТ Хуманист НЕРВА и ги разгромил за разлика от модерния 21 век на роботите с чип и без чип в главата!
18
7
 
2
 
! Отговори
Смях-НЕСМЯХ преди 2 години
Истинските преследвания срещу ХРИСТИЯНИ може да се каже че дори са започнати от кървавия военен диктатор ВЕСПАСИАН с верните му двама сина Тит и Домециан с простичките девизи:"Видите ли случайност я пречуквайте" и неизпълнимата им диктаторска мечта:"Цялото население на Римската Империя да се състои от РОБОТИ"!Тези военноид-иоти са свалени от власт от хуманиста либерал НЕРВА от обкръжението на Нерон но нахлул и при него БИВШИЯ елит на ДОМЕЦИАН с довод:"ВИДЯ КАК НЕРОН СЛЕД КАТО УМРЯ КАК УПРАВЛЯВА"
17
5
 
10
 
! Отговори
Anon преди 2 години
Плейоф това някаква фенси гучи уърд ли е? Нещо финали, това онова? Не?
16
6
 
1
 
! Отговори
РАЗЛИЧНИ WC преди 2 години
В двореца на Император Неро си имало 55 тоалетни доказващи че е езически ДОЖИВОТЕН КОНСЕРВАТИВЕН ПУРИТАНИН обявил "война" на езическите религиозни вождове от ИНКВИЗИЦИЯТА набедили и Християните!...............Веспасиан е КЪРВАВ ВОЕНЕН ДИКТАТОР недоволстващ от ОБИДИТЕ по масмедиите към превратаджиите то ест в ГРАДСКИ ТОАЛЕТНИ и въвел ПЛАТЕНАТА ГРАДСКА ТОАЛЕТНА с негово вярно ЧЕНГЕ да събира парите и респективно да следи и наблюдава и му докладва КОЙ КАКВИ ГИ Е ПИСАЛ ВЪТРЕ В ГРАДСКАТА ТОАЛЕТНА
15
8
 
12
 
! Отговори
Ботев Пд преди 2 години
Браво на ЦСКА. Стискам палци. Дано пак се класират в Европа и да тръгне БГ футбола и с другите отбори. Пилзен са преодолим отбор, ТНС от Уелс им вкара 4 гола първия мач и сега се класираха като по чудо с два късни гола. Дано и Лудите се класират за ШЛ.
14
2
 
2
 
! Отговори
История Истинска ТРИ преди 2 години
РЕЛИГИОЗНАТА ЕЗИЧЕСКА ИНКВИЗИЦИЯ пречукала по-късно и Татиното ТИТ за обида на римляните и хвалебствия към юдеите изловила абсолютно всички "християнски" подпалвачи на РИМ само за ЧАСОВЕ за неудоволствие на Нерон които никога не е бил Християнин но имал "друг списък с подпалвачи" които явно и нагло бил отхвърлен!На ръба на унищожението преследвани от съюза на Рим с Юдеите но КАТО ИСТИНСКИ РЕПРЕСИРАНИ в ДЕМОГРАФСКИ БУМ разчитайки на НЕДОВОЛНИТЕ ХРИСТИЯНИТЕ победили зарад предалия Адриан:барКОХБА
13
1
 
1
 
! Отговори
В оная книга преди 2 години
Дето не я обичам никак "Библията" пише, че всеки път фараонска династия започва чисто и към края и', когато се получават генетични инцест аномалии се появяват болести дето ги изтребват. Има един момент от времето дето самата природа и се повръща от тях!
12
1
 
1
 
! Отговори
Единственото дете преди 2 години
На Борис 3 и Джована е на Симеон "сестра му", която му явява първа братовчедка и искате ли още пикантерии: носят се подозрения, че Симеон 2 е минал и братовчедка си, която му се води сестра и майка си. А се е родил Херман от това минаване, обаче Херман като се опитал да има деца инцеста вече се проявил и онова за оная катастрофа с децата му не е точно сигурно. Херман - нейният мъж! Така май е казвала на братовчед си!

Спонсорирани публикации