Късмет, разочарование... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?

Вижте в хороскопа за периода 16 – 22 август
16 авг 2021 18:39, Дарена Найденова
5
Късмет, разочарование... Какво да очаква всяка зодия тази седмица?
IStockphoto

 Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Предлагаме ви хороскоп за периода 16 – 22 август. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен
 
В началото на седмицата се заемете с уреждане на практически въпроси, засягащи дома и семейството. Не се отклонявайте прекалено дълго и прекалено често от служебните си задължения, ще си създадете проблеми с колегите и шефа. Наблюдавайте заобикалящата ви обстановка, не е изключено да попаднете в неприятна, дори екстремна ситуация. За уреждане на въпроси, изискващи творчески подход са подходящи дните от втората половина на периода.
 
Телец
 
Социалните контакти ще са интензивни. Ще си спечелите нови почитатели, при това доста интересни в личностно отношение. Проявете общителност, но и предпазливост. Поддържайте дистанция до момента, в който не се уверите, че събеседниците няма да ви подведат. След сряда ще успеете да уредите някои изостанали финансови и семейни въпроси. Може да са свързани с допълнителни разходи, но скоро ще възстановите баланса. Опитайте да се отървете от всичко, което пречи на напредъка ви.
 
Близнаци
 
Ще разполагате с поредица варианти за разгръщане на творческия си потенциал и възможности. Ще получите не само обичайните комплименти, но и висока оценка за свършената работа. Ще попаднете и на нови партньори, търсещи сътрудничество, разширяване на влиянието и коопериране на интересите. Лесно ще намерите общ език с тях и ще съчетаете идеите си с тенденция към повишаване на приходите. Въздържайте се от прекалени разходи и щедри жестове на разточителност, обаче, които със сигурност няма да получат одобрение.

Рак
 
С предимно приятни преживявания ще са наситени следващите дни. Ще усетите подкрепата на близките си, отношението на околните ще ви изпълни с вдъхновение и сили, изобщо, причините за недоволство ще са пренебрежимо малко. Съхраняването на доброто настроение е изцяло във вашите ръце. Предстоят промени на работното място. Може да се наложи временно да се заемете с нови функции, да отидете на друго работно място или пък да наставлявате нови колеги. Ефектът ще е комплексен. Не само ще усвоите нови умения, но и ще стабилизирате позициите си.
 
Лъв
 
Ще сте не само енергични, но и сексапилни, и романтични, и стремителни. Не ограничавайте инициативата и не секвайте устрема си. Предлагайте за обсъждане всички идеи, които ви хрумнат. Колкото и ексцентрични да изглеждат, при всички случаи у тях ще има рационално зрънце, което рано или късно ще може да се развие. Ориентирайте се към екипна работа, тя ще е по-интересна, а и по-перспективна. Не прекалявайте с разходите. Въздържайте се от прояви на разточителност, продиктувани от желанието ви да направите впечатление. Особено пък, ако по този начин се опитвате да впечатлите обекта на чувствените ви желания.
 
Какво да очакват останалите зодии, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
работен преди 2 години
.... хубав е живота щом вино се лей дим ри дим ди ри дим дим ди ри.... аха
4
6
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Ше викат ли Тиквата и Гешев на разпит у НС :)))
3
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
normalno ste e na nykoi taka mu se iska rabota vav kasti ejednevieee
2
6
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Kyчкa, па и лъвица. Ми то с лъжата е до време, после идва срамът и проблемите.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.

Спонсорирани публикации